Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz _drk #10249 üzenetére

    En pont az ellenkezojet latom. Szepen, lassan, de terjed az. Quest3, plusz az erosen arcsokkentett Quest2 egy nagyon eros ajanlat. Sokaig kerdes volt, hogy beall-e a VR moge eleg nagy ceg, illetve ha igen, kitartanak-e eleg ideig ahhoz, hogy sikere lehessen hosszutavon. Most ugy latszik, hogy erre a valasz az, hogy igen.
    PSVR2 draga, mert kell hozza egy PS5, raadasul eddig rohadtul nem olyan a tamogatasa, mint amit mi VR szereto PS tulajok szeretnenk latni. Tele van quest minosegu olcso fossal, gagyi jatekmenettel, fos grafikaval. Ha meg valakinek eleg a gagyi jatekmenet meg a fos grafika, akkor mi a picsanak akarna PSVR2-vel szivni, plane ilyen aron? Vesz egy quest2-t kozel felaron a PSVR2-hoz kepest, aztan drot nelkul, szabadon jatszik ugyan azzal.
    htc vive meg egyeb baromsagok szvsz a fun, de konzumer szempontbol eleve halalra itelt kategoria voltak mindig is, mert egyreszt onalloan is rohadt dragak, masreszt kell hozzajuk kulso bazisallomas, harmadreszt kell hozzajuk a PS-hez kepest is mocsok draga PC.

    Szoval jelenleg ugy nez ki, hogy ugy lesz a piac, hogy:
    - Ha a szokasos Apple forgatokonyv bejon, akkor 5 ev mulva a nep fele azt fogja hinni, az apple talalta ki a VR-t, aki bo 7szeres aron fog adni egy a konkurenciaval kb megegyezo termeket (sok szeompontbol jobb, sok szempontbol rosszabb), de az elterjedesnek adhat egy hatalmas lokest, hogy almas logoval is van mar VR.
    - Quest le fogja tarolni a piacot, meg jobban, mint eddig.
    - PSVR2 meg tovabbra is attol fugg, hogy fogjak-e tamogatni exkluziv tartalmakkal. Ha igen, lesz ertelme. Ha nem, akkor max annak lesz ertelme, aki tenyleg csak PSVR-ozni akar valamiert (mondjuk meg virtualis kijelzonek is hasznalja vagy valami).

    Meglatjuk, nincs itt eldontve szinte semmi a quest tarolast kiveve, mert az kb adott. A tobbi meg majd kiderul. De hogy halott lenne, vagy tavolodna az elterjedestol, annak pont az ellenkezojet latjuk.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák