Új hozzászólás Aktív témák

  • negasonic

    tag

    Sziasztok!

    asrock b450m pro4
    ryzen 5 2600
    gtx 1070
    bitfenix formula 550w
    g skill 16gb ram
    3db ssd
    1db 1tb wd
    240hz gsync 29 samsung monitor

    Yenkee YMC 1030 mikrofon állványos
    alzás jackhosszabító+apple 3,5 jack füles

    Előzmény: Egy njoy nevű tápegység hajtotta a configot, amikor megtudtam hogy ez a táp forintot nem ér azonnal váltottam a tápegységes topikban ajánlott bitfenixre. A gépem már akkor elkezdett produkálni érdekes dolgokat, hibákat. I/O eszközhibára dobta ki az egyik ssdét, néha úgy gondolta a gép hogy a hangeszközként nem ismeri fel a bedugott fülest.
    Teamspeak 3 használata közben elkezdett sercegő szaggató, ütemes hangot adni a füles és a mikrofonomat letiltotta, majd fel, ahogy ütemesen sercegett akkor tiltotta le majd fel. Amikor ez történik a kép is micro stutteringel egyet a sercegésre ütemesen, bármelyik játékban, asztalon. Restart után megoldódik.

    Az új tápegységgel (bitfenix) egyik nap észrevettem hogy az egyik ssd-ém eltűnt :DDD
    Cseréltem ssd kábelt és hirtelen megjelent, azóta üresen áll, figyelem mikor tűnik el, egyelőre nem tűnt még el. A kicserélt ssd kábelnek semmi baja. Az új tápegységgel is megmaradt ez a néha beakadós ütemes sercegés kép stutteringel.
    Hőfokok rendben vannak, más anomáliát nem tapasztaltam.
    Kábelek nincsenek törve, se házon belül, se kívül.

    Jól sejtem hogy az alaplap készül elköszönni? Vagy létezhet egyéb probléma ami ilyen gondot okozhat? Valami, valamivel gerjed, stb. Alzás jack hosszabító lehet hulladék és produkálhat ilyen gondot?

    Válaszaitokat, tippjeiteket előre is köszönöm! :)

Új hozzászólás Aktív témák