Új hozzászólás Aktív témák

  • Reflax

    tag

    válasz MrDerekas #41861 üzenetére

    Elindul a gép. De a vinyó, vagy windows bootja megakad, javítást próbál a windows, amit vagy végre hajt, és azt írja nem sikerül, vagy előtte megakad. De eseménynek ugyan az a vége. Nem jutok tetovább a Windows javításnál, és olyankor a billentyűzetet letiltja vagy nem tudom mit csinál, de egyáltalán nem reagál a billentyű, hogy a javítás utáni speciális lehetőséget kiválaszthassam.
    Van egy pendrive, barátnőm laptopján próbáltam többször is win10 bootolható telepítőt csinálni belőle és azzal javítani vagy újra telepíteni a HDDt. Eredménytelenül mert nem érzékeli, nem akarja behozni a bios sem és a bios boot után sem.
    Másik probléma hogy ugyan ez van az ssd-vel is. Az SSD zsír új, nincs rajta semmi. És azt se tudom telepíteni vele. A pendrive már többször is volt telepítőnek használva szóval alaplap vagy vinyó probléma.
    Tehát minden indul csak a vinyó nem jó és a pendrive telepítő beolvasása. :/
    Ah értem, hát az asztalon minimum configgal működik ugyan úgy csak így se jutok tovább a Windows logón és a boot javítási kísérletén túl. Vinyó nélkül sem érzékeli a be dugott pendrive telepítőt egyik USB portban sem.
    Elvileg minden tű, port, csati mindenhol tiszta és rendben van.

    CPU: i7 950, VGA: GIGABYTE GTX 1650 Super 4GB OC, 14GB RAM, SSD: 250GB Samsung 860 EVO, HDD: 1TB WD Blue, 1TB WD Black. Motherboard: Super Micro X8SAX 3 channel, Ház: DeepCool Matrexx 55

Új hozzászólás Aktív témák