Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDerekas

    addikt

    válasz pHantom x #38092 üzenetére

    Videokártyának egy kis furmark megteszi. Ha bírja a szőrös fánkot, akkor nagy esélyű, hogy nem ott van a bibi. Az ssd/hdd információkat a HDSentinel progival tudod megnézni. Bár legelsőnek a Malwarebytes víruskergető futtatását javaslom. (Az ingyenes verziót) Lehet szimplán valami zabálja a rendszerlemezt és/vagy a videokártyát.
    A processzor már kényesebb feladat. Vannak ugyan tesztek azokra is, de többségük csak számoltatja, irreális terheléssel erőlteti a procikat. Az ilyen lábelhajlás/törés, vagy procin és a tokozáson található szennyeződés (ami a hibás érintkezést és a processzor adott területeinek a nem működését okozza) feltárásához leginkább jó fény és jó szem kell. Kiszerel, megvizsgál, ha rendben van vissza rak, paszta, hűtő és indulás.
    Végül a kedvenc, mikor meggyengül a tápellátás és/vagy ingadozó feszültség jön a táp ágain. Tápcserés teszt nélkül, szinte megfoghatatlan. Legtöbbször ilyen hiba áll a random újraindulások mögött, de rendszer akadást is okozhat.

    www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák