Új hozzászólás Aktív témák

  • razoritosz

    csendes tag

    Sziasztok! BÚÉK mindenkinek!
    Segítségre lenne szükségem,mégpedig szokásos éves takarítást csináltam mindkét gépen ,csontra szétszed ,portalanítás ,proci újra pasztázás stb. és az egyiket átköltöztettem egy másik házba aminek jobb a hűtése + kapott még ram-ot pluszba és egy teljes Win7 telepítést legálisat.

    A probléma az új házba költözött géppel van nem is egy ,az első hiba, hogy költözés után első második bekapcsolás rendben ment , majd harmadik bekapcsolásnál betöltött az asztalig, majd hirtelen kék képernyő szöveggel ,de még egy szót se tudtam kivenni belőle, mert olyan gyorsan indult újra,utána ment minden rendben egy napig,majd netezés közben ,megint dobott egy kék képernyőt szöveggel, amit, megint nem tudtam elolvasni az újraindulás miatt, majd utána, megint ment rendben,gyanakodtam a ram-okra ,így a régi 2 GB -at kivettem ,de ugyan az gondol egyet és jön a kék képernyő újra indulással. Lehet eltoltam a pasztázást?

    A másik hiba,(bár lehet hogy ez nem is hiba) ,hogy bővítettem a ram-okat gyártó,tipus,sebesség ugyan az ,csak az egyik 2GB a másik 4GB-os és különbség is van méretben a 4GB-os fele akkora ,mint a másik
    és azt vettem még észre ,hogy a start menü rendszer lapnál a telepített memória RAM-nál nem a teljes méretet írja ki se 6GB-nál se 4GB-nál ,ha kettő bent van 5.7 ír, ha csak az egyik ,akkor meg 3.7 ír,ennek így kell lenni e?A másik gépnél egész számokat ír ki.

    Alaplap msi h61m p20 g3
    Proci Intel Pentium Dual-Core G2020 2.9GHz
    Ram kingston ddr3 1333 MHz 2és4GB
    A tápot ,azt most meg nem mondom , de egy éve cseréltem és ,azt tudom nem valami gagyira.
    Op rendszer Win 7 home premium oem

    Előre is köszönöm a segítséget. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák