Új hozzászólás Aktív témák

  • kirkri

    addikt

    Sziasztok!

    Volna egy problémám. Router csere történt és az új hálózatnak más az elnevezése, így a Huawei inverter nem tud csatlakozik a hálózathoz. (Tudom a legegyszerűbb az lenne, hogy az új wifi hálózatot is ugyanúgy elnevezni, de ez most nem opció, csak végső esetben.)

    Gondoltam semmi gond, belépek az inverterbe telepítőként és megváltoztatom a wifi hálózatot. Számtalanszor megtettem már az elmúlt években, de most nem megy. Odáig megvagyok, hogy az inverter wifi hotspotjához csatlakozom, majd a FusionSolar, vagy a Sun2000 appban ezen a képernyőn elindítom a csatlakozást az alul található gombbal,

    ezután feldobja a szokásos kérdést, hogy a kiválasztott hálózat nem rendelkezik internettel, biztosan csatlakozom-e hozzá, majd miután rányomok, hogy csatlakozom, annak az ablaknak kellene bejönnie, ahol kiválasztom, hogy telepítőként szeretnék belépni, de helyette nekem ez a hibaüzenet jön be:

    Ugyanakkor érdekes, mert a telefon wifi hálózatánál azt mutatja, hogy csatlakozva vagyok az inverter hotspot-jára.

    Valaki találkozott már ezzel a problémával, esetleg tudja is a megoldást?

    Adja magát az opció, hogy esetleg az inverter wifi modulja tönkrement, de ha ez történt esetleg, akkor csak részleges lehet a meghibásodás, mert a régi routert visszarakva a FusionSolar app fogadja az inverter felől érkező adatokat, mutatja az aktuális termelést.

    Próbáltam androidos és iPhone telefonokról egyaránt, tehát az a része kizárható, hogy a telefonnal van probléma.

    Felmerült bennem az is, hogy esetleg a telepítő távolról letilthatta a lokál belépést? (Nem járt itt 3 éve, mióta telepítették a rendszert, szóval ha ez történt csak távolról csinálhatták, de nem tartom logikusnak, ha egyáltalán van is ilyen opció.)

    [ Szerkesztve ]

    21 éve a Prohardveren! ™

Új hozzászólás Aktív témák