Új hozzászólás Aktív témák

  • BroCreSt

    aktív tag

    Korlátlan iPhone csomagot jelenthet be a Vodafone

    Egyelőre csak annyit lehetett tudni, hogy bejelentik az iPhone 5 forgalmazás elindítását. A meghívón azonban állt egy olyan szöveg, hogy a fő esemény egy szolgáltatás csomag bevezetése lesz, amivel a vállalat robbantani szeretne a hazai mobilpiacon.

    Már az invitáló lap is érdekes, hiszen egy végtelen jel foglal helyet rajta, ami már elsőre arra engedett következtetni, hogy valamilyen korlátlan csomag, szolgáltatás bevezetését tervezheti a Vodafone. Mostanra sikerült több információt megtudni. Várhatóan a holnapi nap folyamán két új tarifát fognak bejelenteni: Red és Red Super.

    A vállalat a lehető legnagyobb titokban, de egy ideje már közvélemény kutatásokat tart arról, hogy az emberek mit gondolnak a korlátlan csomagokról, illetve mit szólnának, ha Magyarországon elérhető lenne. Vélhetően a fizetési ingerküszöböt is felmérték. Az iPhoneHungary-n a legtöbb olvasó arra panaszkodott, hogy tőlünk nyugatabbra sem telefonálásban, sem internetben, sem pedig sms-ben nincsenek megkötések a havidíjért, annyit használhatod, amennyit akarod.

    A Vodafone most ezt vélhetően elhozta itthonra is, de konkrét árakat senki nem tudott mondani, egyelőre annyi biztos: nem lesz olcsó mulatság. A szolgáltató ezzel azokat az üzletembereket, cégtulajdonosokat fogja átcsábítani, akiknek horror a mobilszámlájuk, így mindenképpen spórolni tudnának ezzel. Így pedig a Vodafone-hoz kerülnek a döntéshozók.

    Egy kedves olvasónktól tudjuk, hogy megjelent a Vodafone nagyvállalati árlistája. Ha minden igaz, az iPhone 5 16 Gb 159.900 forint nettóban, ami bruttó 203.073 forintot takar. Függetlenül 209 ezer forintért lehet hozzájutni. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

    A sajtótájékoztató nagyon fontos a cég életében, ugyanis minden vezető ott lesz, aki fontosabb pozíciót tölt be a Vodafone-nál. A médiumok képviselőit Diego Massidda a Vodafone vezérigazgatója, Dr. Beck György, a Vodafone elnöke tájékoztatja, ezenkívül részt vesznek még rajta a lakossági szolgáltatások üzletág, illetve a márka és kommunikáció részleg vezérigazgató-helyettesei. Hétfőn minden kiderül.

    Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér

Új hozzászólás Aktív témák