Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    Na jó, megtettem, amit tudtam, megpróbáltam :) Nem sikerült elszeparálni magamat szabadidőmben a munkámtól. A közlési/segítési kényszer erősebbnek bizonyult. :) Sorry, hogy kitáncoltam, s most visszasomfordálok, jó volt egy kis csend :D

    (#78992) senki66

    Nem, mindenképpen pénzednél vagy. A fel nem használt dominó egyenleg jóváírásra került a havidíjas számlázásodban. Ergó, ha nem használsz mobil vásárlást, akkor is jóváírásra kerül a havidíjas számlázásodban (havidíj alapdíja+egyéb forgalom+kieg internet, stb-stb)

    Mobilvásárlást, emelt díjas sms-t az első három hónapban biztonsági okokból nem hagyja jóvá a szolgáltató (havidíjasnál az alapértelmezés az, hogy havi számla terhére történik az ez irányú forgalom, univerzális egyenleged a fent leírtak miatt már alapértelmezetten nincs). Ha mégis szükséges ez alatt az idő alatt, hogy használd, akkor töltsd fel a telefonszámodat, mint egy sima dominót, s a három hónapos intervallum után már utólag, havi számlán fizetheted majd ezt.

    A havidíjasra feltöltött összeg beszélgetésre nem fordítható (Kivétel Mix típusú előfizetések (korlátos csomagok)), ún. univerzális egyenlegre kerül, amit mobilvásárlásra fordíthatsz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák