- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
brabus1986
csendes tag
hello! én teljesen kezdő vagyok ilyen okos telefon téren, és azt szeretném kérdezni hogy ha a telefonon van oprendszer azt mire lehet használni, és mire jó? Köszi a türelmeteket
-
manokaki
addikt
sziasztok!
Tudna valaki segiteni , hogy ez a progi mire jóóó???
mobil magnifier lite
Előre is köszi a magyarázatot.
Attila
Attila
-
Necc
addikt
válasz brabus1986 #1951 üzenetére
Minden telefonon van op.rendszer még a legolcsóbbakon is anélkül nem is működne az eszköz
Symbiant én leginkább a windowshoz tudnám hasonlítani, rengeteg párhuzamos vonás van a rendszerek között, ezek röviden összefoglalva:
- több program párhuzamos futtatása (GPS, zenelejátszó és mellette a böngésző is párhuzamosan futtatható példaként, no meg még a kameraprogit is gyorsan elindíthatod ha szükséges)
- testreszabhatóság: ha nem tetszik a gyári (pl. videólejátszó program) akkor lecserélheted arra amire akarod
- fejleszthetőség: új képeségekkel ruházhatod fel a telefonodat, pl. automata hívás blokkoló programmal, de ha nincs rajta wifi attól még ilyet nem tudsz utólag rárakniA lehetőségek tárháza szinte végtelen, javaslom nézz körül a neten hogy milyen programok íródnak symbian alá.
Hátrányok (windows párhuzamból következően):
- lefagyás
- ha elfogy a RAM-od és minden programot bezártál akkor újra kell indítanod a telót... pont mint windowsnál is kevés RAM esetén
- ha lelassul a telefonod -> restart
- vírusok... szóval ide is kell anti-vírus, bár a symbianra írt vírusok száma kevés, és erős a biztonság is (csak a felhasználó jóváhagyásával települhet fel a vírus), de a symbianos ismert vírusok száma eléggé alacsony (500db alatti 2001 óta)Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
asadasad22
őstag
hátrányokból az első pont a 9.2 óta nem nagyon van jelen, illetve a 3. pont már a 9.1 óta nem hátrány, mert nincs erre a platformra vírus, a régebbi platformmal meg teljesen inkompatibilis az új. a második pont pedig 9.2 óta szintén elég ritka jelenség legfeljebb az alsó kategóriában lehet jelen, illetve a régebbi modellekben: n95, 6120c.
-
Necc
addikt
válasz asadasad22 #1955 üzenetére
Én mindegyikkel találkoztam az elmúlt időszakban, és megjegyzem, nincs 1 hete hogy symbianos telóm van, bár ha súlypontozni is akarjuk őket akkor valóban elenyészőek a hátrányok.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
törölt tag
Hello!
Vettem egy Nokia N78 telót, de a benne lévő Real Player nem isgazán akar működni.
Általában elszámol kettőig, de azon kívül semmi sem történik.
Nem tudjátok hogyan lehetne orvosolni ezt a hibát hard reset és egyéb adatvesztéssel járó eljárások nélkül?
-
asadasad22
őstag
ha fagyással találkoztál.. ritka esemény, de elhiszem. RAM-elfogyással úgy találkozhattál, hogy megnyitottál rengeteg progit, hogy teszteld, kétlem, hogy normál használattal tele tudnád tenni az új modellek RAM-ját. az pedig, hogy vírussal találkoztál.. az csak a te hibád lehet, én ilyenről mégcsak nem is hallottam. ha már tört programokat halászol, nem árt előtte kicsit tájékozódni, hogy melyik helyek megbízhatók, és nem google-be beírni, hogy "s60-ra crackelt programok", de szvsz még így sem akadnál bele vírusba..
-
törölt tag
válasz asadasad22 #1959 üzenetére
Letöltöttem, ez lejátsza a beépített videókat, bár csak akkor használja ezt a telefon, ha előtte ugye megnyitom...
Lenne egy nagy gond. A telóban ugye van egy youtube nevű progi, amellyel jútúbos videókat lehet nézegetni. Ezzel továbbra is fennál a hiba. Nem lehet, hogy ezeket a videókat is a core player nyissa meg?
-
törölt tag
Sehogy sem akarja a core playerrel megnyitni, a real player meg valamiért nem játsza le.
Nem akarok szoftverfrissítést, mert akkor telepíthetem újra az 1000filet, és alapból még magyar nyelv sincs elvileg a telómban. -
pilu01
senior tag
Költséghatékony torrentezés után kutatva, találtam a következő kis programra SymTorrent ami Symbian telefonokra íródott.
A mai nagy memóriákkal felvértezett okostelefonok ideálisak lehetnek a torrentezésre.
Jómagam egyenlőre egy N82-es Nokiával használom, Wi-Fi-n keresztül.
Más ilyen jellegű programok is érdekelnének erre a célra.Bár a torrentfile letöltését még csak PC-n keresztül tudom megoldani, így rátöltve a telefon memóriába, ezért érdekelnének javaslatok erre a problémára is!
-
netkoo
senior tag
Sziasztok.
Egy N95 boldog tulaja lettem
Kérdésem honan lehet rá GPS progit szedni h avan rá más minta gyári ami fizetős?Samsung S22+
-
TokLac
senior tag
Szép napot!
Útnak indítottam egy új symbian-al kapcsolatos levelezőlistát. Symbian Pro Hungary. A Symbian-ról felsőfokon, 3rd-től! Infók, ötletek, fájlok. Tudástár mindenkinek. Szigorúan csak symbiannal kapcsolatos emailezés! Nem symbian tartalmú chat tilos! A lista tagok hozzáférhetnek a tárhelyhez ahol sok-sok minden található folyamatos frissítésben.
Gmail címmel jelenkezni itt(nem gmailos cím esetén keress meg):
[link][ Szerkesztve ]
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
törölt tag
belikelem ide is, hátha tud valaki segíteni: [link]
-
Balinov
titán
válasz #16820480 #1971 üzenetére
Udv,
hirtelen ezt talaltam.
A 8-ik hsz az erdekes6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
TokLac
senior tag
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
JOTI
tag
Tudja vki, hogy Symbian 60 3rd Edition with Feature Pack 2.es verziónál, bejövőhívás esetén a számméretet lehet növelni?
Ha igen hogyan?
Köszi -
-
OkosTibiKing
tag
Nem tudja valaki honnét lehet symbianra flash player letölteni? előreis kössz
Okos Vok.
-
Murderer69
őstag
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Van egy 6630-asom, hogyan kell a symbiant frissíteni (vagyis újra telepíteni) rajta?
Előre is kösz a választ:piadex2
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
piadex2
senior tag
válasz asadasad22 #1983 üzenetére
De állandóan lefagy, és ezt ajánlották .
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
válasz piadex2 #1982 üzenetére
Esetleg azért egy próbát mégis megérhet a frissítés.
A 6630-at már lehet házilag is frissíteni (talán az első ilyen?), ehhez szedd le a Nokia Software Update-et, fogj egy USB kábelt, és adj a pofájának“All nothings are not equal.”
-
viztelen
tag
Üdv megint.
Csak egy olyan botor kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy az FP1 ill. FP2-es telókat lehet szinkronizálni a mozilla thunderbirddel? (nemcsak mail, hanem naptár, valamint todo list is - lightning kiegészítő )esetleg ha meg tudjátok mondani, hogy PDA-n pocket informanttal hogy lehet a naptárt szinkronizáltatni, az is nagyon jó lenne
előre is köszi
-
Klemens
őstag
Üdvözletem az itt egybegyűlteknek.
Van egy 3250-em (S9.1) és eléggé sokat netezek róla (most is).
Nekem msn kelle amin be is tudok jelentkezni.
Nokiaprogramok.hu-ról szedtem már le több fajtát is, de egyiknél sem tudtam belelentkezni.
Valaki tudna segíteni?
Előre is köszönöm!"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Klemens
őstag
Jajj!
Ez lemaradt!
Meg valami normális böngésző is kellene nekem, mert az Operával nem vagyok teljesen megelégedve."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Balinov
titán
-
Necc
addikt
válasz Klemens #1993 üzenetére
Én a fringet használom, MSN-t és Skype-ot is kezeli többek között (nekem).
Ha sem a beépített böngésző és sem az opera mini nem jó, akkor nincs nagyon másik alternatíva, léteznek még kisebb böngészők, anno találtam is, de nem foglalkoztam vele, a lényeg az, hogy létezikYo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
sputnick
tag
Üdv mindenki.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy régóta symbianos mobilt használok (volt 3650,6630), de a mostani telefonom (6120c) (S60 3rd FP1) nem igazán hozza azt a multitaskingot, mint a régebbiek.
A legtöbb dolog nem fut, ha a hívás vége gombot megnyomom, hogy menjen háttérbe.
Gondolok itt a beállításokra, jegyzetekre, számológépre naplóra, stb.
a régebbi telefonjaimon ezek gond nélkül mentek.
csak a zenelejátszó, rádió meg hasolnók futnak így a háttérben.
Ez miért van ?
köszönöm előre isThink.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest