- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mozilla Firefox
- XPEnology
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- DIGI kábel TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
Hello!
Adott egy Nokia 5700 teló (s60v3, symbian 9.2 FP1). Megoldható ezen, hogy a "készenléti állapotban" a főoldalra kirakott alkalmazások megmaradjanak, viszont a naptárbejegyzések (úgyis mindig : Mára nincs naptárjegyzet van kiírva ) ne legyen ott. Magyarul a gyorsindítót szeretném használni, a naptár-bejegyzés viszont ne legyen ott . Megoldható ez?[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
válasz (Kolombusz) #2049 üzenetére
Itt elég sok igényes kialakítású téma van, köztük van jó pár felbontásfüggetlen svg téma is, válogass kedvedre.
Pacman pedig widgetként letölthető, hogy mekkora felbontásra azt nem tudom, de elvileg felbontásfüggetlenYo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Necc
addikt
válasz MarioAna #2051 üzenetére
ROMPatcher módszerrel lehet csak megoldani, leírás itt olvasható.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Dexter68
addikt
Segítséééég
Feltettem a Psiloc ir remote-t és van hozzá egy csomó .ir kiterjesztésű file. Ezeket hogy lehet megetetni vele? A fájlkezelő nem tudja értelmezni.
Köszönet előre is.Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
viztelen
tag
Üdv.
egy olyan kérdésem lenne,hogy milyen progival lehet BT headseten keresztül beszélgetést felvenni? ( akár dikfatonként, akár telefonbeszélgetést ) FP1-es készüléken.
olyan progi kéne, ami több,mint 1 órán keresztül is tud felvenni...
előre is köszi, ha tudtok segíteni -
Pajoz
őstag
válasz viztelen #2062 üzenetére
Ha jól tévedek a bluetooth headset csak egy kiegészítő eszköz.Tulképp semmi köze a bejövő híváshoz azon kívül,hogy rajta hallgatod a beszélgetést.Tehát bármilyen, a telefonra telepített hívásrögzítő alkalmazással felvehető a bejövő-kimenő hívás.Azt,hogy ezek mennyi időt képesek rögzíteni és diktafonként hogy működnek nem tudom.Ki kell próbálni néhány progit.
-
Klemens
őstag
Ismét Helló!
Most olyan progi kellene amivel .doc fájlokat megtudnék nyitni.
Esetleg erre képes egy Adobe Reader?
A smartget-tel kapcsolatban köszönöm a segítséget, most nézek utána, mert rég jártam erre."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Klemens
őstag
Ö...ö... A Smartget-hez valami Python kell.
Ez egyáltalán mi ez, mire jó és honnan lehet letölteni?
Előre is köszi!"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Klemens
őstag
válasz asadasad22 #2067 üzenetére
Aha, értem.
Tényleg, általában a legalapvetőbb esetekben nem jut eszembe az ember egyik legjobb barátja."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
syC
addikt
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy S9-re rá lehet varázsolni vaélahogyan a HoMM3 -mat?
•
-
Necc
addikt
Értsem heroes of might and magic?
Teljesen lehetetlen szerintem, 2 nyomós okom is van: 1) teljesen eltérő szoftverarchitektúra 2) teljesen eltérő hardverarchitektúra. Míg a PC az ún. x86 ill. x64 alapú (AMD, Intel) processzorokra épít, addig a telefonok AMR alapú (Texas instruments, ha nem tévedek) processzorokra (is?) épít.Erre egy PC-s emulátort lehetne csak írni, és ha létezne is ilyen, akkor is a gépigénye az egeket verdesné, még évtizedekig nem létezne olyan mobil, ami normálisan futtatná.
Egyedül az ősrégi Ninteno rendszerekre (SNES, GBA) létezik jelenleg stabil, gyors, és működőképes emulátor, pedig ezek is már vagy 20 éves rendszerek lesznek lassacskán.Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
asadasad22
őstag
lehetetlennek én azért nem mondanám. van itt pl egy scummv nevezetű programom, amivel egy az egyben ugyanazt a sam and max-et, monkey island-ot és day of tentacle-t tudom futtatni, amit gépen, van egy duke3d keretprogi, ami a megfelelő x86 fileokat bemásolva tökéletesen futtatja a játékot. szóval szerintem ezen a rendszeren nem sokminden lehetetlen csak hát, kell valaki, aki ért hozzá és fáradságot nem kímélve átportolja.
-
(Kolombusz)
veterán
Témaszerkesztőt tudtok ajánlani N80hoz?
-
Pajoz
őstag
válasz (Kolombusz) #2074 üzenetére
Pc-re Carbide ui témaszerkesztő.Online www.ownskin.com,www.zedge.net.
Klemens
A nokiaprogramokon találsz Office alkalmazást.Egyébként kissé lebutitott formában az Xplore is megnyitja a .doc-ot. -
Necc
addikt
válasz (Kolombusz) #2076 üzenetére
Ne szemeteld össze a telefonod azzal a x@rral, neked a Theme DIY való
-
Necc
addikt
válasz asadasad22 #2072 üzenetére
Pici utánanézéssel erre jutottam: ScummVM, ami nem PC emulátor, hanem valami olyasminek néz ki, mint egy C programozási nyelv ultra lightosított és emulátorosított változata.
Én még mindig lehetetlennek nevezném, túlságosan kevés hozzá a telefon erőforrása. Legfeljebb a HoMM 2-t lehetne valahogy átadoptálni.Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Na király. Sikerült duplaposztolnom. Más is tapasztalta már, hogy FF3-mal nem jön be az MOD gombra semmi? Nekem ez már a második gép ahol ezt tapasztalom.
Szóval.
"mint egy C programozási nyelv ultra lightosított és emulátorosított változata"
Ez megütött. Lefordítom mégis miről van szó a ScummVM esetén: régi kalandjátékok motorjait írták újra úgy, hogy tudják futtatni azokat iszonyatsok platformon. Az ilyen ultralight C nyelveket gyűjtőnéven meg szkriptnyelveknek hívják
Amúgy láttad már a PSP-s Dosbox-ot? Némely játékot egész kultúrált sebességgel futtatja akár a kövér PSP-n is, aminek azért csak 32 MB RAM-ja van, annak is a felét elviszi az XMB. Ha egyszer valaki leül és átportolja Symbianra a 'boxot, szerintem ahhoz képest kényelmesen futhatna pl. az E51-esen és a többi 64-128 MB RAM-mal ellátott telefonon. Majd ha egyszer sok időm lesz megnézem a forráskódját
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
ByB
addikt
Három kérdésem lenne:
- A főképernyőn a hat menüpont alatti terület (keresés, wlan...) konfigurálható, vagy sem?
- Az üzeneteknél nem frissülnek a nevek, ha átnevezem őket a névjegyzékbe?
- Nincsenek smiley-k a szöveges üzeneteknél?
(Nokia N85 - Symbian OS 9.3 - S60 3rd edition, feature pack 2)
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
- Az aktív készenléti képernyő csak E-szériás telefonokon, azon belül is azt hiszem, hogy csak FP1-től kezdve változtatható. N78-on is csak a shortcutokat lehet módosítani. Meg persze a három nézetet váltogatni.
- Nem. Amikor megérkezik az üzenet, összeilleszti a számot a névvel, lementi a nevet és úgyhagyja. Teljesen külön tárolja az üzeneteket a kontaktoktól.
- Nincsenek smileyk... Nem is értem miért, hiszen 1) az S40-es telók tudják (brrr) 2) a Symbian támogatná az üzenetbe szúrásukat.“All nothings are not equal.”
-
-
törölt tag
ez igaz, de előbb utóbb szerintem megoldják fp2-re is. (bár egyébként N78 már volt júniusban, én is akkor vettem)
ez egy probléma a nokiákkal, hogy nem lehet őket bootloaderből frissíŧeni, így ha elbaszod a szoftvert, akkor annyi neki (illetve drága eszközzel talán még lehet menteni, csak hát az...)[ Szerkesztve ]
-
ByB
addikt
Lehet beállítani háttérképet teljes képként úgy, hogy alul és felül ne legyen csík?
(Symbian OS 9.3 - S60 3rd edition - feature pack 2)
-
viztelen
tag
Üdv.
Egy olyan kérdésem lenne,hogy valahogy elő lehet varázsolni a symbianos telefonokból (FP1), hogy mennyit volt használva?
Akár üzemidő,akár beszélgetési idő..
előre is köszönöm a választ[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
Hy all!
Smartmovie Converterrel nem tudok feliratot égetni a filmre, hiába "Load Subtitles" és amikor elindítom a filmet a Converterben play-re kattintva akkor mutatja a feliratot a film alatt, de mikor rámegyek, hogy Convert és elkészül, akkor még sincs felirat . Valaki erre tud megoldást? Vagy egy olyan lejátszót ami kezeli a feliratokat telefonon. (S60v3 Nokia 5700)
Előre kösz . -
viztelen
tag
válasz asadasad22 #2094 üzenetére
köszi
(csak ellenőrzésképpen: a csillag is kell, ugye?
számok - 92702629 ?) -
steveistvan
tag
sziasztok
olyan kérdésem volna hogy létezik-e skipe simbianos telóra -
viztelen
tag
válasz asadasad22 #2096 üzenetére
oh, tényleg.
köszi mégegyszer -
Ramius
őstag
-
Necc
addikt
válasz steveistvan #2097 üzenetére
Létezik, és mily meglepő, skype a neve
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...