- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- DIGI kábel TV
- Windows 11
-
IT café
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
van egy eladó oakley valve napszemcsim, fekete. ha érdekel vkit. van valahol neki egy topik is csak meg kéne találni
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
sose veszik meg az oakley scar napszemcsimet?
két lencséjén egy-egy karc, zacsi, doboz, számla nincs.
43 újan, én 15ért adom. fekete keretes.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
-
NoLF
veterán
válasz Motion_Blur #1022 üzenetére
Sajnos legjobb tudomásom szerint a NoFear cumók magyarországi forgalmazása megszűnt. Legalábbis erre kellett következtetnem abból, hogy minden idők általam legjobban szeretett márkája kis városunkból eltűnt, mert ''nem volt rá kereslet'' s miután pesten keresgéltem mindenütt, sehol sem találtam, csak pár megmaradt összegyűrt kifakult összefogdosott megsárgult ruhadarabot. és ennek is már vagy 3 éve, tehát...
de Isten adja, hogy ismét legyen.
Egy kis ízelítő, ha már komámra találtam, a No Fear jelmondataiból
(fejből tolom, tehát nem biztos hogy szóról szóra így van ) :
Just another four letter word. Fear.
Fear is in the eye of the beholder. Don't let it be you.
Fear tastes like chicken.
The bigger the wave, the harder it knox.
Face your fears, live your dreams.
Commitment isn't the time you spend. It's a line you cross.
[Szerkesztve]The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz Motion_Blur #1026 üzenetére
na bumm. pécs nekem nagyon messze van
jelmondatokból szerzek még, fejből csak ennyi ment. otthon leírtam egy párat docba, ha jól emléxem.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz Motion_Blur #1029 üzenetére
asszem ott is néztem régebben, de nem volt, valószínűleg ezért:
''No Fear: üzletünk névadója.
Mivel a No Fear márka streetes vonalát Olaszországban gyártották és az ottani gyártás megszűnt. Így most a No Fear ismét az USA-ból érkezik, de csökkentett kollekcióval.
Mi ismét forgalmazzuk a nagyon jó minőségű és sokak által kedvelt grafikákkal ellátott basic pólókat és bermudákat.
tehát mostmár megint van. mammutba fel kell hogy nézzek úgy érzemThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz Rez_Grof #1034 üzenetére
drágának drága, mert oakley. boltosok kicsit el vannak havazva, központi üzlet, napi 300 érdeklődővel. nem védem őket, de gondolj bele. méret meg, hát, elkapkodják. én se kapok szinte sose 47es cipőcskét a patámra... mert elkapkodják. hogy miért nem rendelnek többet belőle? vezetőségnek nem ártana egy IQ injekció, mert nem fogják föl.
-
NoLF
veterán
de messze van az a pandorf... ha lenne céges kocsim céges benzinnel akkor még talán, de skodám benyel 10et 100on, nem túl kifizetődő így kirittyenni pandorfba. nomeg hamár ottlennék pénz se ártana jelenleg 1 oakleym van, volt tavaly 10 eladó (sajnos kétes származású, de eredeti szemcsik voltak) és én hülye nem tartottam meg egyet se...
ez az egy viszont a szerelmem:
Bővebben: linkThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
ja, meg van hozzá ilyen tokom is:
Bővebben: link
ezt is nagyon szeretem, hihetetlen merev a cucc.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
persze, de ki kellett volna fizetnem
(konkrétan, hoztak nekem 10 lopott oakleyt hogy adjam el. ez volt a lényeg, nem azért nem tartottam meg mert lopott, hanem mert nem volt pénzem megvenni.)
volt egy-kettő amit szívesen megvettem volna ha van tőke, de nolfnak nincs töke... izé tőke.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
-
NoLF
veterán
Bővebben: link
sztem ez az, 95 dolcsi odakinn, tehát itthon új ára 24750.-The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
jó napot,
borzasztó dolog történt, egész egyszerűen fogta magát az oakley half wire xl ice iridum szemcsim és elfáradt, épp semmit nem csináltam csak néztem a fényképezőgépem kijelzőjét, mikor pattant egyet és a bal lába elengedte belülről, törésnek nincs nyoma, csavar nem jött ki belőle, sztem vmi belső rugó meghalt. Nagyobb baj, hogy Kecskeméten megszűnt az Oakley kereskedés, és mondták hogy Pestre kell vinnem ha meg akarom javíttatni... pompás.
Tehát: mit tegyek, hova vigyem? nem garis már a szemcsó.
szerk:
inkább linket rakok mert nagy a kép.[link]
[Szerkesztve]The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz Integra #2112 üzenetére
hát remélem, bár azt se tudom hogy oldom meg, hogy viszem fel oda... nincs nekem ennyi lém hogy utazgassak odavissza, hogy pénzt költhessek... most van egy fasza FosterGrant szemcsim, ahahahhahaaa...
-
NoLF
veterán
-
NoLF
veterán
hmm hmm... ebben az angliai kisvárosban ahol vagyok, nem találok oakley boltot, pedig már ideje lenne lassan beszerezni egy új napszemcsit.
az a baj más városba meg nem igazán van időm elmászkálni...The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
ez nem rossz oldalez, de nekem olyan kellene ahova be tudok menni és felpróbálni a szemcsit, utána megvenni... mert megrendelve, kifizetve, leszállítva már nem jó móka rájönni hogy mégsem tetszik
deazért kösziThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz m a n i a C #3145 üzenetére
én úgy gondolom egy rendes optikus nem szarral gurít, de ez csak az én véleményem.
-
NoLF
veterán
üdv
dioptriás keretekkel nem foglalkozik senki? kicsit drágállom az itthoni árat (milyen meglepő) viszont amint látom kintről nem tudok rendelni, max angliából, ott meg már a kinti ár is ugyanaz, mint itthon...
jackknife 4.0 polished mercury színben.
-
NoLF
veterán
sziasztok!
oakley half wire 2.0 beszerzésében tud valaki segíteni?
-
NoLF
veterán
van vkinek vmilyen eladó oakley-a manapság? bpn. fémkeret előny.
-
NoLF
veterán
válasz tr00p3r #5178 üzenetére
half wire xl van most, méret ügyben nem tudom hogy milyen kell, de ez jó. a legtöbb oakley nagy, vagy széles, kicsi a fejem. de ez már annyira leharcolt, hogy kell vmi más...
koxx, trooper: melyiket, mikor, hol tudnám felpróbálni? LAB-be már nem merem betenni a lábam mert állandóan csak próbálni megyek
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest