-
IT café
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vole
aktív tag
válasz salieri. #3700 üzenetére
A muanyag keretes szemcsi az mas. Az anyagabol adodoan konyebben idomul a fejre, kenyelmes akkor is ha teljesen szimmetrikus a ket szara.
Amelyik elall, azt cserelni szoktak, a muanyagot hajlitgatni nem lehet.
A wire keretesek tobbseget szepen finoman kezzel lehet korrigalni. Nem kell felteni, nem fog eltorni. De eloszor edemes megnezni, hogy a sajat fejeden hogy all, mert lehet hogy pont az a jo ha kicsit ferde ( pl. sok embernek az egyik fule kicsit lejebb van mint a masik ).
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
ehhez már tényleg elég nagy fanatikusnak kell lenni
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
_az
senior tag
3 éve használok ilyet, elég jó keret! nemrég egy "v1s10n expressben" felpróbáltam más kereteket és úristen de más világ...
egy apróság, nyomot hagy a füled mögött, mert ugye vékony szár és rendesen tart.más: ami az elhajlást illeti, az én szemüvegem sem volt teljesen szimmetrikus, meg egyszer véletlen szemen vágtak és kicsit meghajlott, de optikus mindig gond nélkül helyreigazította
az
-
XSiGma
aktív tag
Fekete Icon Backpack 3.0 szinte új állapotban esetleg érdekel valakit?
-
czanga
őstag
Az lehetséges, hogy egy ma vett oakley fives 3.0 ducati edition-nak (ha leteszem sík felületre) az egyik szára nem ér le, vagyis ferde? A kérdés úgy pontos, hogy ez hogyan lehet egy ilyen minőségi gyártónál, egy limitált szériánál főleg, és normális e...???
-
-
napey
tag
válasz Prodrive01 #3721 üzenetére
A limitált szériák jobb minőségűek?
-
DemonDani
addikt
-
Convex
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani: [link]
-
-
troland26
őstag
sziasztok
szerintetek Oakley Razrwire-t kapok csak simán ..headsett nélűl? És , ha igen mennyiért?
kb.. -
gyuzso
tag
Szia
Half jacket-ed polarizált szemüveged van?
Magánba megírod elérhetőséged.
palfi@pannongsm.hu
Előre is kösz -
afi2rd
újonc
Sziasztok!
Engem egy kifutott modell érdekelne: Oakley Unknown
A nagykerben azt mondták ezt már csak alkatrészekből lehet összerakni és igy egy 10essel drágább lenne. Voltam outletben, nincs csak szürkében..pedig fekete kellene Tudnátok segíteni hol járjak még utána? -
czanga
őstag
Lenne egy problémám amin agonizálok. Egy oakley fives 3.0 ducati tulajdonosa vagyok, és nem , hogy meik soft vault case tok lenne megfelelő nekem. A "large soft vault case"-ben lötyög a szemüveg, míg a "small soft vault"-ba pedig nehéz belerakni, olyannyira, hogy nagyon passzentos, csak 1 féle képpen lehet beletenni a szemüeget, és akkor is nehézkesen, szorulva lehetséges. Az érdekes az, hogy az oakley hivatalos honlapján az utóbbi tok van megjelölve ehhez a szemüveghez. Nem tudom, hogy a passzentosság okoz e a szemüvegben fizikálisan gondod, mert bele lehet tenni, de érezni, hogy feszül. Viszont ez könnyebben hordozhatóbb mint nagyobbik testvére, amibe gond nélkül belefér, de abban lötyög szabályosan.
-
danigeri
újonc
Sziasztok!
M-frame lencsét keresek: elsősorban Sweep, esetleg lehet Hybrid is.
A következő színekben: Ice Iridium v. Blue Iridium v. Gold Iridium v. Positive Red Iridium.
Az sem baj, ha Vented típusú.
Tudom, hogy itthon is viszonylag széles választékban van, és be tudnám szerezni (lehet hogy előbb-utóbb ez lesz belőle), csupán azért írok, mert itt sok okos és hozzáértő ember van, és hátha találok esetleg egy olcsóbb és jobb ajánlatot.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Vole
aktív tag
Czanga: elsosorban en is a Medium Soft Vault -ot javasolnam, vagy ha formara nem tetszik, akkor szerintem maradj a Large Soft Vault -nal. Ha mindenkepp ragaszkodsz a Small Soft Vault -hoz, akkor viszont probald meg a Silver Kevlar -t vagy Black Kevlart. Ezek kicsivel nagyobbak mint a sima Black.
Egy ezressel dragabb mint a sima.
-
bandus
veterán
hát ez sem lesz csúnya kár, h only polarized.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
KMan
őstag
Hasznal itt valaki ilyet? Velemeny?
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
Vole
aktív tag
Mivel van par szemcsim, ezert gyakran hasznalok ilyet.
En ugy szoktam, hogy a spray -vel es ronggyal megtisztitom a lencseket, utana meg bele szoktam tenne a gyari szovetzacsiba es azzal megegyszer attorolni.A szerszam nem rossz ami benne van, de ha erosen meg van huzva a csavar, akkor kezzel nem lehet hasznalni, mert ahoz vekony hogy rendesen meg lehessen fogni. Van egy szerszam amibe bele szoktam rakni, azzal mar jo.
A tok ami jar hozza nagyon jo, minosegi darab, bar en nem nagyon szoktam ovre rakni es ugy magammal vinni, de azt is lehetne.
Megeri az arat a szett, de kesobb talan erdemes hozza kulon spray -t venni optikusnal.
-
offroad
csendes tag
Szakik figyelem! Tanácsot kérnék: Van egy Juliet Ice Polarized szemcsim.(3 éves) A lencsén megjelentek vmi furcsa pöttyök. Úgy néz ki mint amikor az ablaküveget lefóliázzák és alatta maradt volna vmi. A szemcsi eredeti mivel Vole kollégától származik Vkinek ötlete hogy ez mitől van?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GTA V
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- LEGO klub
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Revolut
- Háztartási gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 4
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest