-
IT café
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz darnellsmith #3200 üzenetére
grat, te aztán nem aprózol el semmit, ha valamely márkánk az imádatáról van szó
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
az túl fekete nekem lehetne színesebb, ha már szörfös a srác.
viszont a stephen murray féle nem rossz [link], de még mindig az art chantry a nyerőahog ynézegetem az új szemcsiket, van pár nagyon jó darab:
global gascan - amennyire tetszik (plusz az egyéb egyedi kiadások belőle, london police, flying tigers, stb), annyira szarul áll
conduct - így már az oakley-nak is van igazi metroszexuális szemüvege nemrossz szerintem, a hijinx után lehet benevezek majd egyre."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
MODERÁTOR
Art Chantry viszont lényegesen drágább (és rondább szvsz)
Még szerencse, hogy az oakley megtartotta pár régebbi modelljét mert ezek az újak...
Ejha ez a conduct tényleg a férfi szemüvegeknél van, inkább nem kommentálomdarnell: frogskins powa
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
-
MODERÁTOR
Ennek a nevén nagyon röhögtem
BRAND NEW "2008 OAKLEY RETINA BURN RADAR PITCH W. FIRE" SUNGLASSES
22k? akkor benéztem sorry
Stephen Murray félét nem találok egyelőre[ Szerkesztve ]
-
Paulie86
tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy a Spike-ból van polírozott változat feketében, mert az oakley.com-on most csak mattot látok belőle vagy az is szép?, nem lenne rossz, marhára tetszik googliban találtam polished spikeot fekete színben, sőt még polarizált lencsével is, élőben viszont még nem láttam. De árban egy ilyen pffff.... szerintem még 70k-ból sem jönnék ki. Nem tud valaki egy olcsó és megbírható helyet?, vagy maradjak a másik kettőnél inkább amit kinéztem : Gascan or Hijinx?
[ Szerkesztve ]
-
Kecskeé
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!A HALF JACKET és a FLAK JACKET között méretbeni külömbség van-e????
Mert Miskolcon nem igazán találtam helyet ahol fel lehetne próbálni a FLAK JACKET -et!
Vagy ha tud valaki valami jó oakley boltot itt _Borsodban az írja le nekem légyszi!Válaszokat előre is köszönöm
-
Shy
tag
Hi
Még egy méretes kérdés
A Oakley MONSTER PUP az mennyivel kisebb a "sima" monsterekhez képes? Mert ugye a pup ha jól látom árban jóval kedvezőbb hasonló kinézettel. Nagydarab kopasz fejre még milyen típusokat javasoltok?Kell, vagy rakom el?!
-
MODERÁTOR
Hát ha rendelsz akkor van egyébként most nincs sajna. 26.000 local credit lenne.
Shy: megerősíteni nem tudom mert Pup még nem volt a kezemben, de a nevéből ill. a képekből ítélve biztos, hogy kicsit kisebb, keskenyebb. Ha tutira akarsz menni akkor Dog kell, ami tényleg elég széles és aránylag magas a lencséje. A ruby lencsés BP-en felpróbálható.
darnell: már rendeled is?
[ Szerkesztve ]
-
darnellsmith
senior tag
-
SHO(KER
csendes tag
Nem tudom, miért bántjátok a Conduct-ot... szerintem még nem láttátok élőben. Én már kb. 2 hónapja használom, és kimondottan bejön. Egyébként egyáltalán nem olyan feminin, mint a gyári képeken. Most akarok venni még egy Straight Jacket II-t, vagy egy Oil Rig-et, de a Conduct is biztosan megmarad.
-
MODERÁTOR
Nekem ok : )
Igazából nem, de ha megmondod milyen kell akkor szerzek.SHO(KER: Nem szóltam le a conductot, csak nekem nem jön be. (bár tényleg nem láttam élőben) Ha kell SJ szólj. Pont ma jött egy Oilrig kellemesen csalódtam, egész jó kis szemüveg, bár ez sem az én stílusom.
[ Szerkesztve ]
-
Shy
tag
Segítsetek eldöntendő kérdés:
Ducati monster dog vagy Ducati oil rig.
Kell, vagy rakom el?!
-
Kevin07
csendes tag
Hello!
2000ft-ért lehet kapni a The Lab bolotban új törlő kendőt! Elég nagy, szürke és hdo def. van ráírva.
Viszont csak pár darabunk van, ugyhogy ha érdekel siessetek.
Don't eat the yellow snow!!! :P
-
FerNandor
őstag
Hali!
Van egy Half Wire-öm, eladnám. Lencse: Black iridium, keret: blue. 3-szor használtam, teljesen hibátlan, még garanciás, doboz,soft bag, papírok megvannak. 30.000Ft[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
matwood
csendes tag
Sziasztok!
Eladó sorba került egy Oakley C Wire napszemüveg.
Akit érdekel itt tekintheti meg: LinkÜdv.
Vitrex
-
DemonDani
addikt
Nem tudom ez csak nekem tűnik újnak?
Oakley Half XDe szerintem nagyon szép lett a kicsike
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
Megtudja valaki mondni hogy a Ducati-s szemcsik miért limitáltak? Mire vannak azok limitálva?
Mert nekem úgytűnik hogy simán sorozatgyártják őket...NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
Igazából maga az Oakley oldal ami azt mondja h limitált, amúgy tudom, hogy nem az...
Mellesleg, ilyen mint a Stephen Murray miben limites mert annak sincs semmi féle meghatározás a leírásában?!
-
MODERÁTOR
válasz DemonDani #3242 üzenetére
Nem írják sehol, hogy a Murray-féle hijinx limited kiadás "csak" egy special edition.
"We’re honoring Stephen with a special edition of HIJINX™, a work of aggressive styling worthy of a warrior who knows no white flag."
-
matwood
csendes tag
Sziasztok!
Oakley Fives 3.0-át szeretnék venni, 2 típus érdekelne a Polished black vagy Matt black keret és Grey lencsés vagy ha van Black lencsével akkor úgy, valamint a Ducati edition érdekelne. Aki tudna ilyesmit az kérem keressen meg. Előre köszönöm!
Üdv.
Vitrex
-
Fboy
aktív tag
Heló, van nekem egy minute-m aminek a lencséjéről belülről elkezdett kopni valami. Olyan, mintha egy réteg még lenne a lencsén, ez mi lehet? Gariba cserélik?
-
DemonDani
addikt
Egy kis tapasztalatcserét szeretnék véghezvinni...
2 hete vásároltam a KingSporttól 2db Oakley pólót, A minap észrevettem hogy lyukas az egyik póló háta... Jött a gariztatás... Ettől mindig fél mind a vevő mind az eladó, ugyebár...
De! Mikor felhívtam őket, akkor végtelenül kedvesek voltak,(szegény Niki az eladó, nagyon szabadkozott,) és egyből felkínálták hogy küldjem vissza és cserélik, de nézzek ki valami mást, mert ilyen már nincs több raktáron... Ki is néztem felhívtam őket, de új javaslatot tett, mivel a főnöke azt tanácsolta, hogy ha visszaküldőm az sok postaköltséggel járna, inkább nézzek ki bármit az oldalukról, és 40%al olcsóbban megkapom és kapok mellé még egy kis ajándékot is.
Ki is néztem egy Boomerang rövid gatyát ami náluk 11k és a méretet is sikerült egyeztetni, (ekkor is rendes volt és mindent leméricskélt cm pontosan.) Így 6500Ft ellenében hozzájutottam a gatyához, és a csomagban az említett ajándék egy 2100Ftos Stretch Paneled nyakba akasztós kulcstartó volt, a gatyához illő szín összeállításban .Így a póló is megmaradt, (elvittem varróhoz, nem volt bizakodó a lyukak láttán, de megpróbálja a legjobban kihozni) lett baromi olcsón egy gatyám, és egy kulcstartóm, és természetesen minden postaköltséget álltak!
Szal minden rosszban van valami jó, itt a jó, nagyon jó volt, és a rossz elviselhető, Hatalmas tiszteletem a Kingsportnak! Nagyon sokan nem így álltak volna hozzá! Csakis ajánlani tudom őket!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok