Új hozzászólás Aktív témák

  • 89Csabi89

    tag

    Üdv.

    Nagyon nagy gondom van. :F

    Beszereztem egy Dell U2711-es monitort, de egyszerűen nem tudom belőle kihozni a natív 2560x1440 felbontást, sőt még a FULL HD-t sem.

    Elsőnek a kábelre gyanakodtam, mivel Single linkes DVI volt, és egy kis utána járással ki is derült, hogy az Full HD-nál nagyobb felbontásra nem képes.

    Majd beszereztem egy DVI (dual link) - DP kábelt, ugyanis a VGA-mon, nincs DP kimenet csak DVI, de abból kettő. Ezzel a kábellel fel sem ismerte a windows a monitort, a monitor meg "entering power save mode" feliratot irkálta egyfolytában. Ennek is utána jártam (angol) fűromokon találkozni főleg ezzel. Nem vagyok angolos, de annyit leszűrtem, hogy nem nagyon találták a megoldást a problémára.

    De ok, vegyünk egy DVI (dual linkes) kábelt, azon biztos menni fog. Megvettem bekötöttem de ugyan az a szitu mint single linkesnél. Ilyen elcs*szett hiányos olvashatatlan színes betűk sz*r felbontás. A legnagyobb felbontás amit ki tudok belőle hozni az a 1680x1050.
    Ha a Full HD-ra megyek az nvidia vezérlőpultján, akkor 980x1200-as a felbontás, ha a 2560x1440-re megyek, akkor meg 1280x1440.

    Elvileg a VGA-mnak tudnia kellene a felbontást.
    Egyszerűen már nem tudok mire gondolni. :(

    Kérem segítsen aki tud!!!

    Még annyit, hogy a UPC set top box-ra rákötve HDMI kábellel, egész tűrhető képet produkált, és ott legalább az 1920x1080-as felbontást tudta.

    Csabi

Új hozzászólás Aktív témák