Új hozzászólás Aktív témák

  • fero02

    veterán

    válasz kasa85 #12586 üzenetére

    "Itt nem kockacukor után kell segíteni csak merő emberi jóindulatra vártam amit nem kaptam meg szóval akkor egy senki vagyok vegyem úgy ennyit érdemlek hát ez szép."

    :F :W

    Te most tulajdonképpen hisztizni, meg sértődőset játszani jöttél ide? Hány éves vagy ember, hogy még mindig itt tartasz? Nem tudom ki hogy van vele, de nálam tök evidens dolog, hogy ha úgy érzem egy sz@rt sóztak rám, akkor minden elcsépelt szó és felesleges kérdezgetések nélkül azonnal érvényesítem a garanciát. Ehhez pedig nem kell semmilyen fórum, szakmai topik, meg szaftos regény a csajod pucér képével. Egyéb esetben pedig van ún. kereső, aminek segítségével magadtól is érdemi infókhoz juthatsz. vagyis juthattál volna, ha használtad volna. Pláne, hogy több fajta pixel-hibás probléma volt korábban a topikban és lett rájuk válasz írva.

    Ez pedig ha tetszik - ha nem, nem egy official HP, Dell, stb support fórum, hanem 1-2 jó szándékú ember (akiknek van rálátása bizonyos dolgokra), aki fölös perceiben önzetlenül, kockacukor elvárása nélkül annyit segít, amennyit tud. A határa ennek pedig lehet a ráfordított idő, maga a tudás és akár a kedv/szándék is. Mert ugye 10-20 ember után mindig jön egy hozzád hasonló hisztis, aki veri magát a földhöz...és ez bizony a mi kedvünket is visszaveti elég rendesen. Na ezen gondolkozz el picit.

    Az aláírásod pedig frappáns. Jól jellemzi a használóját is. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák