Új hozzászólás Aktív témák

  • p_adam

    addikt

    válasz HUNNIA1920 #98066 üzenetére

    A megjegyzés alapján eldőlt, és nem tudok többet hozzáadni, max. annyit, hogy ez az időzített bomba megjegyzést nem értem, mire alapozott. Mindegyik az, egy dinamikus is elromolhat, egy planár is elromolhat. Az egyik Lambdát 10 éve vettem (akkor volt kb. 25-30 éves), kicseréltem rajta pár kopó alkatrészt (még most is elérhetők) meg a figyelmetlenségem miatt a kábelt újra kellett forrasztani, azóta se változott semmit.
    Ha nem lenne bizonyított a megbízhatóság és más elektrosztatikus, ahol hasonló szinten rakják össze a drivert (a későbbiekben lehet), akkor én is ezt írnám.
    Ha az olcsó elektrosztatikusok nem érnének semmit, akkor nem használnám egyiket se (Van közülük ami jobb és van, ami gyengébb), a hang nem csak árfüggő.
    Stb.
    Ha igazán érdekelne a Kingsound, akkor is meghallgatnád attól függetlenül, hogy más mit mond, mert az biztos, hogy nem olyan mint a Stax és a legtöbben úgy nyilatkoznak róla, hogy ahhoz vannak szokva, tehát ilyen megközelítésben akár jó is lehet.
    Azt hogy ódákat zengenek rajta, nem látom. Csak ezt is vannak, aki jónak mondják, mint minden mást, csak ilyen téren a linkelt fórumon vannak konstans vélemények minden ilyen irányú dologról.

Új hozzászólás Aktív témák