Új hozzászólás Aktív témák

  • letoltobeze

    aktív tag

    válasz Ba cy lus #88390 üzenetére

    Hát, sok igazság lehet abban amit írsz.
    Való igaz, hogy most túlzottan rápörögtem a témára.
    Viszont amit nem hiszek, hogy ez csak finomhangolás. Azért nem, mert hihetetlen hogy mekkora különbség van a cuccok hangja között. A három említett fejes teljesen másként szól ugyanarról a cuccról meghajtva. Én nem nyüansznyiak a különbségek. És ugye van most egy RME ADI-2 egy chord mojo meg egy Fiio M11 Pro és egy Astell&Kern KANN is a képben. Ezek megint egész másogy szólnak, attól függően hogy mit mivel kombinálok.
    Pl. a legújabb felfedezésem: szídtam itt az Audeze LCD-2-t hogy nem tetszik a hangja. Na most megnéztem, hogy hogy szól ha közvetlenül a KANN-ra dugom (eddig azért nem tettem mert azt hittem hogy kevés a KANN csak magában a nagy fejéhez) és nagyon meglepett. Azt kell hogy mondjam, hogy eddig ez a párosítás adja vissza leginkább a hangszerek élő, eredeti hangját, úgy hogy közben nem bántó hallgatni.
    Azt gondolom, hogy sok Hifis kisérletezget hasonlóan, próbálgat, olvasgat. Ez persze időt pénzt vesz el, de van, lehet fejlődés az eredménye.
    Azért is kérdezzgetek itt, mert gondolom más is szerez tapasztalatokat és abból lehet tanulni.
    Néha vagyok így dolgokkal, de ha megtalálod amit kerestem, akkor hosszú távon ragaszkodok hozzá. Pl most vettem a második ugyanolyan túrasátramat, miután az elődje jó pár (kb 8-10 év) után tönkrement.
    Remélem itt is találok majd hosszútávú megoldást amivel elégedett leszek...

Új hozzászólás Aktív témák