Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz verybigboy #88189 üzenetére

    Én is kettőt rendeltem. Akkori nevükön Pro-t és Standard-et. A 95mm-es hibridet azért vettem, mert volt/van itthon 2 gagyi Philips és 3 rádiós Sony. Mindegyikre jó, viszont felpróbáltam az OneOdiora is. Arra is passzolt. Hangja enyhén lett világosabb (marad így is elég mély), de nyáron is elviselhető azzal. Az enyémet eladtam (párna nélkül), a gyári párnája meg rajta van a rádiós Sonymon (most épp a 850-esen, nem a 810-esen). De csak ősztől tavaszig. Abban az időben kísérleteztem azzal is Darvinya javaslatára, hogy a kagyló külső és belső része közötti szigetelét kivettem, attól a terét nagyobbnak éreztem (ő is).
    A Standardot meg ajándékba vettem az egyik barátomnak. Ő nem szereti a bőr/műbőr párnát, így eleve úgy kapta meg tőlem, hogy ő már egy tök új hibrid párnával kapta.

    Ha a mostani OneOdio Pro 50 párnával lesz valami (elszakad, stb), tuti "fejhallgatóval együtt" fogok rendelni egy másikat. Nagyon eltalálták azt a párnát. De nyáron akkor is bele izzadok.

    "Amúgy itt Oneodio pro 50 mellett eljárt az idő? Csak mert kb 1 évvel ezelőtt relatíve favorit volt itt, én is akkor vettem az elsőt (a másodikat pedig épp tegnap rendeltem le)."

    Volt 1-2 hónap, azt hiszem tavasszal, amikor postaköltséggel éppen átlépte a vámhatárt, és akkor még 15ezerért kaptál MS5T-t. Az nem tett jót neki, de idő közben kapta a Hi-Rest, meg az ára is megint picit lement. Továbbra sem merik megvenni, mert kínai, stb. Félnek, hogy sok lesz benne a mély, aztán megrendelnek egy másikat, amiből meg hiányzik... ;]

    [ Szerkesztve ]

    Eladó X2HR + Meze 99 Neo https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák