Új hozzászólás Aktív témák

  • ribizly

    veterán

    válasz deva #68915 üzenetére

    Az M30x, M40x jó választás tud lenni. Az M50x-et ugyan nem hallottam, de az nem enyhén húz mélybe. :D

    Más
    Egyik kollégám kérdezte a múltkor, hogy tudok e olyan mélyekkel rendelkező fejest, mint az Ő Skullcandy Grind Wireless-e. Akkor a Meze 99 Classics volt ott és azzal "összenéztük". A Meze 99 Classics ahhoz képest mélyekben a kanyarban sem volt, de egyébként minden másban agyonverte. Visznot aláírom, hogy az a mély az van amikor jól esik.

    Ezen a vonalon maradva ma volt szerencsém hallani egy V-MODA Crossfade M-100-as csodát. Eltekintve a gusztustalan design-tól, meglepően korrektül összerakott és könnyű fejesről van szó, sok fémet használnak pedig. A fokozatok határozottak, a fülpárnák elfogadható minőségűek (nem memory foam), a fejpánt egész kényelmes. Ahogy a NAD HP50-nél itt is lehet választani melyik oldalon legyen a kábel bekötve. Ez végülis jó. A kábele viszont maga egy katasztrófa: egy nagyon vékony, vacak minőségű borzalom. De ez még belefér. A fülpárnák lehetnének nagyobbak is, nomeg cserélni sem nagyon lehet 3rd party-ra, mert ez a 6szög forma nem annyira elterjedt.
    A hangja egyértelműen mélybomba. Bevallom őszintén ezt a típusú hangot (mármint mélyeket) nem nagyon felejti el az ember. Több fejesben is meghallgattam azóta a HUMBLE. - Skrillex Remix című rettenetet, hogy melyik mit mutat és valóban nem mindegyik adja vissza azt a bass-reflex hatást, amit a fent említett Skullcandy meg V-MODA. Persze ettől még nem lesz egy jó fejes, mert a középtartomány nekem teljesen eltűnt, a magasak is kicsit kevéskének bizonyultak, de ha valaki ezt a hangot keresi, akkor egy jó választás lehet.

    Na persze én nem cserélném el egyik Beyerdynamic-omat sem rájuk. :D

    |•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

Új hozzászólás Aktív témák