Új hozzászólás Aktív témák

  • ribizly

    veterán

    válasz ribizly #68484 üzenetére

    Na úgy alakult, hogy egy Beyerdynamic DT1770 is befigyelt itthonra. Soha nem gondoltam volna, hogy végül ennél fogok kikötni. A DT770 Pro 80 után volt néhány kitérő (Audio-Technica ATH-M40x, Meze 99 Classics, NAD HP50, Shure SHR840, Bose QC25, Sennheiser HD280), de azt nem gondoltam volna, hogy igazán kellemes meglepetést végül ismét a Beyerdynamic fog okozni.
    Még nem sok időt töltöttünk eddig együtt, de már persze vannak problémák is:
    - A kábel ahogy az ember hozzáér a fejestől kb. 40 cm-re még az is behallatszik.
    - A szorítása sokkal erősebb, mint a már bejáratott DT770-emnek. Mit javasoltok tágításra? Húzzam rá egy dobozra?
    - A súlya nagyobb, mint a DT770-nek, és ezt a fejpánton kereszül érezteti is.
    Tök jó, hogy átmentek a miniXLR-re, mert most pont az AKG K7xx-el így tudok egy kábelt használni és nem kell a DAC-ból/ba ki-/bedugdosni a JACK-et. Persze azt még nem ellenőriztem, hogy mennyire befolyásolja a másik kábel a hangot (haver vett egy noname kábelt amazon.com-ról az M40x-éhez és azzal teljesen megváltozott a karaktere, kivilágosodott, részletesebb lett, nagyobb lett a tere), de majd azt is megejtem.

    Ami viszont meglepő, az a hangja. Elvileg ez is V karakter lenne, mint a DT770 széria, de valahogy mindenben egy kicsit jobb/több. A mélyek sokkal jobban ütnek, a magasak szépen szólnak és mindeközben a részletek sem vesznek el a háttérben. Nagyon jó élményt nyújt hallgatni.

    Már csak egy két eleme van a bakancslistámnak:
    Fostex TH-X00 (ebben remélhetőleg egyszercsak gianni85 majd kisegít)
    Sennheiser HD800
    Kromatika mesélte (remélem majd kifejti itt is bővebben), hogy volt most szerencséje egy kicsit elidőzni egy mod-olt HD800-al és igencsak meggyőző volt számára. Mivel eddig úgy tűnik nagyrészt egyezik az izlésünk és az elvárásaink így méginkább kíváncsivá tett és valahogy meg kell nekem is hallgatnom egy ilyen jószágot. Aztán lesz ami lesz. :D :U

    |•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

Új hozzászólás Aktív témák