Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    válasz kisÁdi #6859 üzenetére

    Kiváló zenei ízlés! :))
    Szerintem a DT235 utcára annyira nem ideális, abban persze igaza van Zolinak, hogy jó hangja van (szintén szeressük a Dreamet, a 235 szerintem is kifezetten passzol hozzá). Esetenként elmegy, de állandó használatra kényelmetlen, utcán azért gondolom nyakban is hordanád, úgy abszolút zavaró lehet. Esetleg egy IEM nem kényelmesebb/praktikusabb utcára?

    (#6865) csyo
    10-ért? Mázlista! :C Nem jársz rosszul vele, szerintem kifejezetten jól szigetel. Dolgoztam én már buliban nyitott, supra fejessel is, majd szétment az agyam reggelre, akkora hangerővel kellett üvöltetnem, hogy halljam is, amit keverek, mégis jól sikerült a buli. :D

    (#6869) fi:zi'k
    Ízlés kérdése szerintem. Fogalmam sincs, mennyit emel alul az 518, de pl én a Xears XE200-am hangját kedvelem rockhoz (pl az emlegetett Dreamnél nem is baj, ha ütős basszus van, Myung témáit alig hallani sokszor). Igaz, azt utcán hallgatom, olyan körülmények között jobban szeretem, ha mélyorientált (lehet, hogy csak bemagyarázom magamnak, de utcán mintha kevesebb mélyet hallanék ugyanazzal az eszközzel).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák