Új hozzászólás Aktív témák

  • fericske

    addikt

    válasz #71562240 #67849 üzenetére

    "ez persze meghallgatással dőlhet el, vagy még úgy se, mert teljesen más, amihez hozzászokik az ember, vagy ami csak hirtelen rátör." :K

    Hifiman-eket azért is nem ajánlottam neki, amit írsz. Néhány új modell kivételével, mint a Sundara, Susvara, Shangri-La pl. mindet hallottam.
    A MrSpeakers AEON-ból csak a zártat hallottam, aminek számomra zavaróan szűk tere van, viszont olyan vaskos, húsos, harapós közepe van, hogy bármelyik általam hallott Hifiman-t kategóriájától függetlenül körberöhögi. Az LCD2-re is ráver ebben, meg a Pandorára is. A nyitottját ajánlottam, mert bár ahhoz nem volt szerencsém, viszont azt mondják róla, hogy ugyanaz, csak jó (jobb) térrel.
    Ami Stax-okat hallottam, nekem nem jöttek be és drágák is, azokból nem tudnék ajánlani, pláne, hogy ami volt neki, azzal nem volt dolgom.
    Ha az tetszett neki, akkor esélyes, hogy az kell ismét.
    Csak itt jön az, hogy emlékei szerint tetszett neki, és emlékei szerint az AKG 340 is tetszett neki.
    No most, énszerintem, nekem a stock kábeles hd600 is jobb a 340-nél.
    A spéci kábelével, ami ziher, hogy a közepek testességét tuningolja fel, meg tutira ő is jobbnak hallaná, ha ott volna mindkettő.
    Nem beszélek rá senkire semmit, nem erről van szó.
    Csak a legalját ajánlottam ami már szóba jöhet, és azért mondtam, hogy vigye a fejhallgatóját összehallgatni egyebekkel, mert elképzelhetőnek tartom, hogy azt fogja mondani, franc az egészbe, nem is rossz ez a hd600 ezzel a kábellel.
    Akinek ilyen mániája van mint nekünk, sosem lesz teljesen elégedett az eredménnyel. Az elégedettség érzések legfeljebb csak ideig, óráig tartanak, akkor is, ha nem hall az ember jobbat annál, amivel éppenséggel elégedett (volt).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák