Új hozzászólás Aktív témák

  • #56474624

    törölt tag

    válasz Elektrosokk #63956 üzenetére

    szerintem gyakrabban fogod hallgatni mint a K550-et.

    Valószínűleg zenehallgatási okból kifolyólag (tesztelgetés az más) csak akkor kerül most már elő a K550, amikor a körülmények miatt zártra van szükségem. Ennek a DT990-nek természetesebb és közvetlenebb a hangja, van a zenének lelke. Ez ugyanaz a különbség, mint a vintage AR hangfalaim és a modern dobozok között. Persze bizonyos ár felett a modern dobozok lelke is megjön. :)

    DT880-at én majdnem szereztem, de ugye kitiltottak az aukcióról, mert szemérmetlen módon volt merszem másokra rálicitálni. :DDD Ezt a DT990-et meg elég spontán módon szereztem. Bár ránézegettem korábban erre is, aztán pár órával előtte értesített, hogy mindjárt lejár a licit. Akkor licitáltam először, aztán még a legvégén. Olcsón vettem, 15 ezerből kijött, a szállítási költség még rádobott 8 ezret.

    A bőrpántnál csak igazítani kellett, a csavarral kellett újrarögzíteni, azzal nincs is baj. Igazából elég jó állapotban van, így neten a képeket elnézegetve látok sokkal rosszabb állapotúakat. A párna laposabb, mint új korában lehetett, ez biztos. Dohányszaga nincs szerencsére. Ja, és nagyon kényelmes. A K550 sem annyira rossz ebből a szempontból, ott csak a fejtetővel érintkező párna kellemetlen kicsit nekem.

Új hozzászólás Aktív témák