Új hozzászólás Aktív témák

  • Penguin95

    senior tag

    Úgy látom lesz mire válaszolnom, köszönöm mindenkinek. Azóta már le lett beszélve egy DT880 Edition, így ha esetleg megkedvelném, már meg is lesz a győztes.

    Samtya: Megnézegettem az összes típust, és jónak tűnnek. Egyetlen gondom velük, mégpedig hogy 50 Ohm alatti az impedanciájuk, ami a V20-nál azt jelenti, hogy csak a DAC egy része működik, így jóval gyengébb lesz a hangminőség. Ezt ki lehet játszani egy adapterrel, viszont nálam sajnos már nem válik be a trükk valamiért, amint kihúzom az adaptert, észleli a telefon. A zárt kialakítást még bevállalnám, ha nem vesztenék vele sokat, azért kerestem főleg nyitottat, mert eddig maximum félnyitott fejhallgatóim voltak, és szeretném kipróbálni, mit is tud egy nyitott. Az AKG K702 nem rossz viszont, mivel az már átlépi az 50 Ohm-ot, illetve egy volt kollégám használt egyet hosszú ideig, és neki bejött (ha jól emlékszem, talán még hallottam is szólni). Mindenképp megjegyzem a nevét arra az esetre, ha bármiért nem válna be a DT880.

    emiki6: Ha jól gondolom, a lehetne több a mélyekre vonatkozik. Annak a hiányát meg tudom szokni fejhallgató esetén, ha komolyabb basszusra vágyok, azt általában egy fülhallgatóval oldom meg, mivel nagyon ritka az ilyen. Bömböltetni pedig nem tervezem, viszont sajnálatos módon a hallásom hangerő tekintetében nem tökéletes, így nem árt ha van benne némi tartalék. Illetve 600 Ohm-os fülest is elhajt a V20, de ott már eléggé hajlamos intenzívebben melegedni. A tojás ugyan még nem sül meg rajta, de azért már nem olyan kellemes megfogni olyankor. A hallgatózási tippet pedig köszönöm, úgyis tervezek még fejhallgatót venni, akkor jól fog jönni.

    hm74: Örömmel hallom, hogy ezek szerint annyira nem nyúlhattam mellé a döntésemmel. A 32-es nálam mindenképp kiesne, mivel ott még a telefon sem kezdi el kihasználni a képességeit, amit meg úgy tud, ahhoz elég a DT235 is hellyel-közzel. A másik 2 közül hozzám inkább a 600-as hangképe áll közelebb, viszont azt már nem feltétlenül bíznám tartósan a telefonra az intenzív melegedés miatt. Később ugyan tervben van véve egy jobb forrás, viszont az még odébb van, és addig inkább maradnék egy biztos pontnál, ami a 250-es. A K702 viszont ezek alapján nem kifejezetten illene a V20-hoz, mivel ugyan kellően dinamikus, és robosztus is (kategóriájához képest természetesen), de minden másban gondjai lennének.

Új hozzászólás Aktív témák