Új hozzászólás Aktív témák

  • Sawyer777

    csendes tag

    Sziasztok!

    Akit érdekel, vagy ilyet akar venni, leírom az eddigi tapasztalataimat a Superlux HD685-ről.

    Rendkívül kényelmes a fülpárna, ami műbőr borítású, szorítóerő is pont tökéletes, állítható fejpánttal, aminek fémből készült a "váza" tulajdonképpen, tehát nem igazán csavarodik semerre, pontosan beállítható és úgy is marad. Az egész cucc elég nagy és masszív-súlyos (lehet ez utóbbi zavarhat egyeseket, nem pehelykönnyű- 285gr). Ráadásul elég nagy ahhoz, hogy elnyelje a fülemet és körülölelje, ezáltal az izolációja nekem egész jó.

    Bejáratási időszakban a hangja a borzalmastól a "még jó hogy neten rendeltem és visszaküldhetem még" kategóriáig terjed :D Lapos, mélyektől szinte mentes, unalmas hang... DE bejáratás után (ami egyébként meglepően kevés-pár óra vagy max pár nap elég neki ahogy észrevettem) számomra gyönyörűen szól. Főleg elektronikus zenéhez ideális, egy kicsit talán túl sok az alsó tartományokban még nekem is, pedig szeretem a mélyorientált fejeseket... A tér amit nyújt, nincs széthúzva, közeli minden hang.
    Felül nekem szinte teljesen eltűnik, ez is sokakat zavarhat, de valakinek pont ez jön be hogy nem ciripel túlságosan.
    Amit nagyon kiemelnék, az a középtartomány... na abban igencsak jó (szerintem valami zúzós rock zenéhez is kiváló lehetne emiatt, meg a mélyorientáltsága miatt).

    2 db 3.5-es jack-el szerelt - 1,2méteres kábel van hozzá (egy sima, egy mikrofonos), meg egy bársony kis szütyő tárolni.

Új hozzászólás Aktív témák