Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomacko

    senior tag

    Sokszor olvasom, hogy félnek az emberek a fix vezetékes fejesektől, mert az megtörhet stb.stb. és akkor macera a cseréje..... 42 évesen, nekem ezt a nehézséget még nem sikerült végre hajtanom. Mármint, hogy megtörjem a fejesnek a vezetékét, pedig mostanra már néhány fülpárnát elkoptattam :) Tény, hogy nem vagyok napi használója a fejeseknek, de heti 3-4 óra átlagot simán merek mondani most is, hogy már jó ideje nem játszok Teamspeak kapcsolatot (én az ilyet mindig valami ratyi pár forintos headset-l oldottam meg) igénylő társasággal.

    Nem szaporítanám a szót erről, a lényeg a következő. Általában akik félnek a vezeték meg törésétől azok azért félnek, mert csak a cérna vékony vezetékkel szerelt 20 forintos füles tapasztalatuk van és ezt nem rossz indulatból mondom, azoknak tény, hogy egy rossz pillantástól is eltörik a vezetéke. De legalábbis, ha erősebben meg fogom el is szakad ;] Na de egy fejes vezetéke azokhoz képest hajó vontató kábel. Szóval ne tessék félni ezektől és lehet bátran vásárolni fix vezetékes fejest, nem lesz annak baja, ha figyelve van használva.

    Mivel annyira nem a fejesekről, hanem inkább a használatról szól ezért teszem offba :)

    Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

Új hozzászólás Aktív témák