Új hozzászólás Aktív témák

  • nitrohigito

    újonc

    Sziasztok!

    Eddig nem nagyon figyeltem arra, milyen fejhallgatókat használok. Most azonban, hogy a kis 6000 forintos Hama mikrofonosom kezdi kilehelni a lelkét, úgy döntöttem, kicsit emelek a téten. Maximum 25000 forint értékben keresnék zárt, circumaural fejhallgatót.

    A jelenlegi egy supraaraural, borzalmasan olcsó kamubőr vagy nem is tudom milyen borítással, ami már baromira pattogzik le/kopik róla, és már rettentően kontaktos. Éppen ezért gondoltam arra, lehet jobb ötlet lenne egy vezeték nélküli, szövetpárnás darab, de ilyet meg sehol nem találok. Sszeretném azt is, ha végre beleférne a fülem, mert ez eléggé zavar, bár szokható. (Hiába keresem, sose találom a belső fültér méretét - aminél egyébként legalább 6,5 centire lenne szükségem, mert annyi a fülem legnagyobb átmérője.) Hangra leginkább kidolgozott mélyeket várnék, az erős magasakat nem csípem.

    A probléma az, hogy néha én használnám játékra is, szóval a mikrofont se vetném meg - de a csiptetős mikrofon is jónak hangzik, csak azokról úgy általánosságban nem tudok semmit - se az árukat, se a minőségüket.

    Próbálnám a legtöbbet kihozni az árból, de mivel nem értek hozzá, nem tudok igazán nekifogni, az ilyen gamer cuccoktól meg feláll a szőr a hátamon. Kompromisszumokra azért hajlandó vagyok, ha azt mondjátok nem baj, hogy nem szövet, mert sokáig bírja, felőlem dobható, sőt, akár vezetékes is lehet, ha strapabíró kábele van, ami nem lesz pár év után ennyire kontaktos. Ha tudnátok adni néhány tippet a fejhallgatók karbantartásához/tisztitásához, hogy tovább húzza, azt is megköszönném.

    Lehetőleg új, Magyarországon megvásárolható cuccot keresnék. A válaszokat előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák