Új hozzászólás Aktív témák

  • dr.ac

    csendes tag

    Kedves szakértők!

    A feleségemet szeretném meglepni egy fejhallgatóval. Szabad ilyet csinálni, vagy ez annyira egyénfüggő, hogy ki kellene próbálnia személyesen? (Tegnap véletlenül az ő fülesével hallgattam bele egy számba, és most jöttem rá, hogy egy értékelhetetlen vacakot használ.)

    1.) Kizárólag otthoni használat.
    2.) Zenehallgatásra: gitárcentrikus rock a 70-es évek progrockjától a mai kőkemény mathmetál zúzásig + ritkán komolyzene. Semmi elektronikus mjúzik.
    3.) Az ár képlékeny, max. 30-40 ezer körül jó lenne megállni, de az sem katasztrófa, ha 20 alatt sikerül találni valamit.
    4.) Új.
    5.) Circumaural.
    6.) Zárt.
    7.) Naturális hangzásra gondoltam. Egy régóta gitáron prüntyögő, tehát az egyes hangszerekre is figyelő, gitárszólókat lehallgató, de magával a hangzással eddig nem sokat foglalkozó userről van szó.
    8.) Beszerzés netről, boltból, mindegy.
    9.) Egyelőre sima laptop, esetleg később egy külső hangkártya.

    FONTOS! A nejem néhány perc alatt bármilyen műszaki cikket képes kivégezni, tehát egy strapabíró konstrukcióra lenne szükség. Szerintem így az összecsukható példányok kizárva, bár nem ismerem ezeknek a csukló alkatrészeknek a tartósságát.

    A másik szempont, hogy a hosszú kábel csak zavaró. Mivel ott van előtte a laptop, ezért az 1 m is bőven elég lenne, egy 3 méteres cucc már kifejezetten fekete pont.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák