Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz Ati1979 #25223 üzenetére

    Igen,az A900x azért második fejesnek drága, elsőnek meg jobbat szeretnék.Igazából az AK mellé lehetne egy erősítőt venni meg egy zárt fejest, és akkor a munkahely megoldva, de így otthon továbbra sem tudnék gépről zenét hallgatni...

    .DLL: Igazából nekem tetszett a 701 is, meg a 712 is, elég volt bennük a mély, csak ugye ezek nyitottak. A DT770-ből még csak a 600 ohmost hallottam, az valahogy nagyon világos volt a csöves erősítőről, semmi mélyet nem hallottam benne, ahogy a T70p-ben sem. A DT880 kellemesebb, de az is nagyon kihallatszik.
    LCD XC majd ha nyerek a lottón... :C

    Mátra: Akkor sajnos oda nyitottat nem fogok tudni venni... A következő etty éven át szerintem elsődleges lesz a munkahely zenében, de nem egy évre vennék azért ilyen összegért fejest. De ha már itt vagy, a 712 és a th900 hogy viszonyul egymáshoz? Kicsit tartok tőle, hogy az utóbbiban túl sok a mély, ezért is tettem le anno a kistesóról , mert meghallgatni itt nem fogom tudni őket sajna. A W1000 hangban nem jött be igazan, annál szerintem sokkal jobb még a 701 is, még simán AK-ról hajtva is. De szigetelésben szerintem az elég lenne, nem annyira csendes az iroda, meg nem is akarok nagyon hangosan zenélni, csak hogy valami olyan szóljon inkább a fülembe, amit élvezek.
    Viszont akkor a Fostex fejeshez milyen erősítő ajánlott?

Új hozzászólás Aktív témák