Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz itroh #24921 üzenetére

    Remélem, most leszek annyira szájbarágós, hogy semmiképpen ne magyarázhasd félre.

    "Mit ajánlasz?"
    Azt mindenképpen ajánlom, hogy .DLL-t ne akard belevonni a trollkodásodba, mert nem lesz erre vevő, ugyanis ő érti amit beszélek, és én is értem, amit ő beszél. Hogy az ővele folytatott beszélgetésemet bele akarod vonni a te háborúdba, az enyhén szólva is nem szerencsés, ővele hosszú hónapok óta értőn és értelmesen beszélgetünk, és még egyikünknek se jutott soha eszébe, hogy valamelyikünk "belekötött" volna a másikba. Ez a te (egyszemélyes) háborúd, nem találsz hozzá .DLL-ben szövetségest.

    "Sztem elég nyíltan leírtam milyen célra szeretném használni a fejhallgatót." Nem igaz. Amit pedig leírtál, arról jeleztem, hogy nem ennek a topiknak a témája.
    "Még ki is másoltam az általad annyira ismert topicösszefoglalóból." Nem igaz. Amit pedig a témaösszefoglaló kapcsán ideírtál, az lényeges pontokon ellenkezett a témaösszefoglaló szövegével és szellemével, miszerint "Ez a topik kizárólag zenehallgatáshoz való...".
    "Érdekes, hogy rajtad kívül mindenki tudott kötekedés nélkül válaszolni." Nem igaz. Rajtam kívül senki nem válaszolt a kérdésedre, amire egyedül én válaszoltam (a "kérdés" ugyebár az adott esetben az volt, hogy "esetleg a Maxell Retro Dj mennyire felelne meg nekem erre a célra?") Én voltam az egyedüli, aki reagált erre a megválaszolhatatlan, és egyébként az általad megadott paraméterek mellett topikidegen kérdésedre. Én pedig nem kötekedőleg válaszoltam, hanem segítőleg. Sajnos nem voltál hajlandó értelmezni a szövegemet.
    Azt amit .DLL-nek írtam, nem neked írtam, felesleges azt önös céljaid érdekében "értelmezni próbálnod", .DLL-lel ugyanis félszavakkal is megértjük egymást, ellenben te nem értesz hozzá, ergo az a kifacsarás lesz belőle, ami lett. Ezt tudnám hosszan elemezni, de minek. Neked elég annyi, amit érzékeltettem: azon filmek esetében, amely filmek esetében "filmnézéshez" keresnek hangsugárzót (jelesül fejhallgatót), nagyon más követelményeknek kell megfelelnie a hangsugárzónak (fejhallgatónak), mint a zenehallgatásra való hangsugárzók (fejhallgatók) esetében - függetlenül attól, hogy "zene" is van sokféle, és némelyik "zene" hasonlít a "házimozi" igényekhez. A "filmnézéshez keresett" fejhallgató tehát nem "zenehallgatásra való" fejhallgató, hanem sokmindenben ellentétes azzal - ez a topik pedig a zenehallgatásra való fejhallgatók topikjaként határozza meg magát. A két szcéna persze a szélein össze tud érni, de ez most mindegy, mert te eredetileg azt írtad, hogy filmnézésre és játékra keresel fejhallgatót, amellyel kerülnéd a zenehallgatást, és csak a kritikám hatására vetted bele a szempontjaidba utólag a zenehallgatást és (horribile dictu!) a zeneszerkesztést - megjegyzem hazug módon úgy téve, mintha eredetileg is azt írtad volna, pedig épp az ellenkezőjét írtad eredetileg.
    Még egyszer az ajánlat: te kezdtél háborúzni, ez a te egyszemélyes háborúd, amely a szövegértelmezési nehézségeid eredménye, ne akarjál szövetségest keresni a háborúdhoz, főleg, hogy nincs is a háborúdhoz még ellenséged se, mert én nem vagyok. Én segítettem neked. Most is. Többek között őszinte beszéddel, és nem mellesleg a "kérdésedre" adott használható válasszal - és visszakérdezéssel az esetleges még használhatóbb válasz érdekében, már amennyiben a tematikád egyáltalán ennek a topiknak a része tud lenni.

Új hozzászólás Aktív témák