Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    Hölgyek / Urak!

    Fontolgatom egy fejhallgató vételét, mivel gyakran jól jönne.
    Amire szükségem lenne pedig a következő:
    Egy lehetőleg zárt fejhallgató, amit nagyrészt az utcán használnám, metrón, ilyenek, ezért is kéne, hogy zárt legyen, minél jobban kiszűrje a külső zajokat. Azon kívül még itthon használnám, hogy késő este amikor már alszik a világ akkor is üvölthessen a fülemben a zene.
    Ebből adódóan nagyrészt csak zenehallgatásra használnám (90%), a maradék 10% játék és hasonlók, de az teljesen mindegy, tehát ki lehet jelenteni, hogy zenére kéne.
    Azon felül vezetékes elég nekem és nem kell rá mikrofon sem, mivel ahogy említettem zenére kell. Zenén belül meghallgatok mindent, a psytrancetől a chillig, dubchill, rock, metál, hiphop és még sorolhatnám, tehát minden stílus előfordulhat.
    Régi fülesem egy stanton dj-pro 3000 volt, de eltört sajna fül mellett így az kukázódott.
    Utcán mászkálva telefonról hallgatnám, tehát semmilyen spéci flancos mp3-lejátszó nem lenne előtte, azon kívül pedig laptopba dugva ha itthon használom, tehát nem lenne előtte erősítő, sem semmi más.
    Pénzben max. 15K HUF amit rászánnék. Nincsenek nagy igényeim, amit a stanton tudott az nekem elég, hangfalból is csak egy kis genius z323-am van, ami szintén tökéletesen kiszolgál. Nem hallom meg a különbséget a ciripelő tücsök lábán lévő szőrök rezgésében a 320as mp3 meg a flacok között, de utcára nem is ez kéne nekem ugye.
    Azon felül pedig a rendelgetéses, ebayes, és hasonló dolog simán jó nekem ha úgy olcsóbb, bár gondolom jobb lenne előtte meghallgatnom, hogy mit tud, de ettől függetlenül nem idegenkedek tőle.
    A segítségeteket előre is köszönöm!!!

    Azért húztam alá dolgokat, hogy így könnyebben áttekinthető legyen és ti is gyorsabban megtaláljátok a sok duma között a fontos infot :)

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák