Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz BenFJ #21071 üzenetére

    A Yamahával jó minőségű terméket kapnál, hallgathatós, nyugodt, stabil,, ám kicsit mosottas, sajátos színű hangja van - első hallásra kissé dobozhangúnak tűnik, pedig nem az.
    A három közül a legsokoldalúbb hangja a CAL!-nak van, azt szinte mindenki szereti, a kényelme is viszonylag jó, ha nem túl nagy a füled. Az M30 mélye kissé túlhajtott, nem durva, annyira erőteljes, hogy eléggé középre nyomja össze a teret, és a hangszíne is annak a legkevésbé kellemes és élethű ezek közül a közép- és magassávban. A háromból a Yamaha a legkomolyabb, na de kétszer drágább is, mint a CAL!, amely azonban igazi best buy, ahogy olvashattad is. Nem ajánlanék mást, ugyanis, ha a CAL! áráért vennék fejhallgatót, akkor a CAL!-t venném, a Yamaha árában meg a Yamahát - kivéve persze, ha használtat vennék, mert akkor bonyolultabb. A Yamaha persze nem "kétszer jobb" a CAL!-nál, sőt, és véleményesebb, ízlésfüggőbb is a hangminősége.
    Illetve a JBL J55-ön és J88-on elgondolkodhatsz, nagyon jóhangú darabok, a kisebbik eléggé tompa, ettől eltekintve mindenük megvan, kifejezetten torzítatlanul, dinamikusan szólnak, igaz kicsit színezetten,, amely hangszín enyhén műanyagérzetű, de nem fülbántó.

Új hozzászólás Aktív témák