Új hozzászólás Aktív témák

  • BenFJ

    csendes tag

    Sziasztok!

    Tanácsotokat kérném, fejhallgató ügyileg. Sajnos nincs lehetőségem típusokat meghallgatni, így csak a net-en fellelhető infókra támaszkodhatom. Otthonra keresnék mindenféle zene alá, de net, film közben is ez menne, amíg a kiscsaládom alszik/olvas/TV-zik. Alaplapi hangkártyával „hajtanám” (ALC 887). Igyekeztem olvasni a fórumot, teszteket, valamint az eszköz külseje is számítana, így egyenlőre ezek a típusok maradtak benne a kosárban:

    - CAL! - sok jót írnak róla és jól is néz ki
    - Audio-Technika M30 – szintén dicsérik, de főleg az m50-et, de az már drága.
    - Yamaha HPH-MT 120 – infó alig, viszont nagyon tetszik a design. :B A „magasabb” (65 ohm) impedanciával nem leszek gondba hajthatóságilag?
    - Esetleg valami Superlux (681B, 681F) – szinte csak dicsérik, ez a legolcsóbb, nem tetszenek annyira, anyagminőség kérdéses számomra a fentiekhez képest. Valamint itt is a hajthatósággal lehetek bajban.

    Szívem szerint a Yamahát venném, csak az infó hiány miatt tartok, nem tudom, hogy a név mellett milyen minőségű terméket is kapok. A yamaha után a CAL! és az M30 közt így neten keresztül nem tudnék dönteni, a végére soroltam magamnak (lehet helytelenül) a superlux-t. A véleményeteket előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák