Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz slt #19642 üzenetére

    Ugyanazt reagálom, amit a mindig szűkszavú Schawo: "Izé. Oszt' mér?", - valamint egy kis kiegészítés és didaxis, hogy meg is értsed elsőhozzászólásos újoncként - nem elriasztani akarlak, hanem rávezetni.

    "Véleményetekre lettem volna kiváncsi..." Mit gondolsz az ajánló mit tartalmaz? Mit gondolsz miért készült az az ajánló? Mit gondolsz hányan kérnek tanácsot itt naponta-hetente pontosan ugyanazzal a szöveggel és pontosan ugyanazokkal a paraméterekkel, mint te - és hányan kérnek alig eltérő paraméterekkel? Miért kell nekünk napi hatszázszor elmondani ugyanazt, ami az e célra készült ajánlóban ott van? De ha már valaki mégis azt akarja, hogy neki külön mégis mondjuk el aznap hatszázadszor, akkor adjon már valami támpontot, hogy mit vár tőlünk olyat, ami nincs benne az ajánlóban? (Merthogy a véleményünk van ott, mi más is lehetne.)
    "...ja és nem találtam a felsoroltak között megfelelőt." Na de hajlandó lennél végre megírni, hogy miért nem találtál megfelelőt? Már az előző válaszomban is megkérdeztem: "Mi bajod a témaösszefoglalóban ajánlottakkal?" Szerinted erre az egy válasz, hogy "nem megfelelőek"? Az ajánlóban több olyan típus is van, ami a kérdésedben leírt paramétereknek tökéletesen megfelel. Akkor írd már le végre, hogy ezek a típusok miért nem megfelelőek neked, hogy ki lehessen találni, hogy mi az ami megfelelő neked?!
    Itt azért fórumoznak az emberek, mert szeretnének egymással beszélgetni arról, amiről egymással beszélgetni szeretnének, és senki se azért fórumozik itt, mert az a kedvenc hobbija, hogy napi hatszáz tanácskérő kérdés megválaszolgatásával töltse el a drága idejét. Évekkel ezelőtt még esetleg érdekes lehetett volna a kérdésed kapcsán elbeszélgetni, de tegnapig már sokszázadszor/-ezredszer kérdezték meg sokszázan/-ezren ugyanazt, amit te. Egy idő után már nincs kedve az embernek egyedi elbírálásban részesíteni a sokszázadik egyenkérdést. Látszik, hogy te mindenáron egyedi elbírálást szeretnél, szeretnél elbeszélgetni itt a problémádról, a kérdésed azonban a sokszázadik egyforma probléma, amelyeknek az eszenciája ott van az ajánlónkban, éppen azért van ott, hogy a napi hatszáz egyenproblémát segítsen megoldani anélkül, hogy napi hatszázszor nekünk kelljen egyenként megoldani. Ha te mégis egyedi elbírálást vársz, akkor írd már le végre, hogy miért!
    Ezt is kábé kéthetente kifejtjük itt ilyen módon, de természetesen a tanácskéréssel iderobbanók nem törődnek azzal, hogy ne csak iderobbanjanak, hanem előtte olvasgassák is a fórumot, használják a fórumkeresőt, elolvassák a témaösszefoglalót. A te kérdéseden látszott, hogy előtte legalább a témaösszefoglalót elolvastad (helyes!), de akkor próbálj már válaszolni végre a kérdésre, hogy miért nem megfelelő az ott levő (sok fórumtárs véleményét összegző) tanács? Tehát mégegyszer: "Mi bajod a témaösszefoglalóban ajánlottakkal?" Vagyis, miért nem találtál megfelelőt a kérdésedben megadott paramétereknek tökéletesen megfelelő típusok között, miért nem megfelelőek neked ezek a típusok?

Új hozzászólás Aktív témák