Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    Voltam a szegedi MM-ben. Nem hallgatóztam túl sokat, és még csak nem is saját forrásról.
    Tapasztalatok: Sokkal nagyobb volt a kínálat a pécsihez képest.

    -Maxell Retro DJ: Tévedtem a kényelmével kapcsolatban. Sokkal nagyobb hely jut a fülnek, mint az Audio Wild-ban. A hangját nem kell bemutatni. Nekem tetszett, de kicsit sok volt a mély, ami szerencsére nem mosott túlzottan. Jobb a Wild-nál. Mindenképp ajánlom én is.
    -Maxell PRO Studio (HP5000-es szerintem): Hangban a Retro DJ-hez hajazott, és a mélye talán visszafogodtabb volt. Kényelemben egyértelműen jobb, mivel circum, de az önbeállítós fejpánt nekem nyomta a fejbúbomat. 10k körüli árával ezt ajánlom mindenkinek, akinek circum, zárt fejes kell. A mérete viszont batár nagy, szóval ezt vegyük figyelembe.
    -AKG K512 és K512 MKII: Szerintem nagyon hasonló a hangzásuk, és mindkettőben több a mély, mint a K511-ben. Ez utóbbi szvsz. annyira mély hiányos, hogy számomra hallgathatatlan. A K512-esek kellemesek voltak, simán ajánlom őket.
    -Sennheiser HD518: Ez még a Retro DJ-nél is gyengébben szólt, tehát vicc...
    -Sennheiser HD429: Jó volt, de túl van árazva, tehát nem ajánlom. max. 10k...
    -Sennheiser HD558: Nekem egész korrektnek tűnt, de szintén túlárazott. 20k-t megérne...
    -Denon AH-D510: Gagyi anyagok, elég kényelmetlen, de a hangja kárpótolt. Enyhén ez is túl van árazva, de 15k-ért pl. simán ajánlanám. Sokkal visszafogottabb a mélye a D1100-nál.
    -Denon AH-D340: siralmas...mennyi az ára???!!! :(
    -Denon AH-D600: -- || --

    Volt szerencsém meghallgatni erről a forrásról a D1100-at is, aminél jobb hangja egyiknek sem volt, talán a HD558 volt kellemesebb 1-2 helyen a kevesebb mélye miatt, de alapvetően gyengébb az a fejes is. Kényelemben is csak a Sennheiserek tudták felvenni vele a versenyt, de nem estem hanyatt tőlük. Memóriahabos párnát egyik sem nyújtott.

    (#12486) schawo: Mindenből próbáltam a legkiegyenlítettebb hangzás felé mutató darabot ajánlani. Azért is a 600Ohm-os DT 880, és az AD900-ból nem az X-es verzió. Ha tudsz mást ajánlani, akkor oszd meg nyugodtan. Nekem is szükségem lenne ilyesféle tanácsra. Nem azt mondtam, hogy vegye meg, hanem ezeket érdemes megnézni (hallgatózni...). Sajnos aki kiegyenlítettet keres ebben a "belépő" szintben, az úgy sem fog találni tökéletes alternatívát...

    [ Szerkesztve ]

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák