Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    válasz dragon11 #11808 üzenetére

    Egyetértek Dave™ véleményével. Ne bonyolítsd túl. Egy FiiO E10 szerintem bőven elég lesz neked forrásnak, 20 ezer forintért megkapod újan és nagyságrendekkel jobb, mintha integrált hangkártyáról hallgatnál zenét. Fejhallgatóban meg valamelyik mélyorientáltat válaszd, kaptál egy csomó ajánlást. Jó lehet a Beyer is, de én nem vetném el az M50-et se, a Shureok viszont egyáltalán nem mélyorientáltak, neked az a basszus kevés lesz szerintem.
    Továbbá még mindig javaslom, hogy ne márkában, hanem típusban gondolkozz. Simán lehet, hogy az adott gyártó egyik modellje nem tetszik, a másik meg igen. Ahogy az is, hogy egy számodra noname fejhallgató hangját annyira megszereted, hogy le se akarod tenni. Ne a külsőségekre hagyatkozz, nem a kiralatba állítod ki a láncod, hanem saját magadnak rakod össze. A hangja kell, hogy örömet okozzon elsősorban.

    Szerk.: Ja, és könyörgöm, a YouTubeot felejtsd el. Ez olyan, mintha a méregdrága sportkocsidat román csempészbenzinnel tankolnád, mert ahhoz egyszerűen és olcsón hozzájutsz. Ha már streamelsz, akkor hasznalj pl Deezert, oda jó hanganyagokat töltenek fel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák