Új hozzászólás Aktív témák

  • Penguin95

    senior tag

    Sziasztok!

    Hosszú idő után ismét a segítségeteket kérem abban, hogy megtaláljam a számomra legjobb választást.

    1. A legjobb egy mindenes fejhallgató lenne, ami otthon, csendes környezetben nyújtja a legtöbbet, de azért az utcán, és a tömegközlekedésben se hagy cserben. Viszont ha ez túl nagy kompromisszumot jelent hangzás terén, akkor kinti használatra majd veszek valami mást később.
    2. Zenehallgatásra. Használni fogom máshoz is, de ott egyáltalán nem szempont hogy mit tud.
    3. Szeretném 50.000 forint alatt megúszni, de ha nagyon jó az ajánlat, egy kicsit fölé tudok menni.
    4. Bármi jöhet, új és használt egyaránt.
    5. Circumaural lenne az ideális, suprából utoljára a Marshall Monitor volt kényelmes számomra.
    6. Na ez az, amit nem tudok megmondani. A legjobban a nyitott hangzást szeretem, de az egyes pont miatt nem biztos, hogy ez megvalósítható. A zártat viszont szeretném elkerülni ha lehetséges.
    7. Kiegyensúlyozott, vagy enyhe V. Ezen felül gyengém még az, hogy szeretem hallani mindennek a terét és a karakterét, nem pedig csak egy lapos, egysíkú katyvaszt.
    8. Bárhonnan ahol nem vernek át. Jobban preferálnám, ha személyesen tudnám átvenni, de bolt esetén a csomagküldés se gond.
    9. Utcán a vén LG V20 lesz a forrás (250 Ohm-ig tökéletes, de otthoni környezetben a 600 Ohm is teljesen vállalható). Itthon most még egy FiiO E10K Olympus 2 lenne az LG mellett, de ez csak átmeneti, később itt is csere lesz egy komolyabb megoldásra, de ez még a jövő zenéje.

    Én így 5 perc keresgélés után rátaláltam a Beyerdynamic DT880 Black Editionre, de azért inkább kikérném a véleményeteket. Zárásképp még annyit, hogy Beyer imádó vagyok, a Sennheiser és az AKG eddig nem tudott igazán megfogni.

Új hozzászólás Aktív témák