Új hozzászólás Aktív témák

  • Xelo

    addikt

    válasz fehér_ember #107726 üzenetére

    az az igazság hogy az eddigi tapasztalataim planárokkal nem túl pozitívak, bár eddig csak valamelyik 400ast hallottam meg egyik cimborámnak xs van hifiman erősítővel. edition xs-el úgy voltam hogy minden szuper, technikailag nagyon tetszett, de arra késztet hogy analitikusan hallgassam a zenét ahelyett hogy élvezettel hátradőlve elvesznék benne. ez általánosságban problémám azokkal a fejesekkel amik nagyságrenddel részletesebbek mint a hd600. én mindent is hallgatok (tényleg mindent, régit is újat is, populárisat és undergroundot is, természeteset és erősen szintetikus zenéket is) és leginkább egyensúlyra vágyok. a jó minőségű muzsika legyen szép, de lehetőleg ne legyen hallgathatatlan az se ami épp nem a legjobb master.

    hoodoo86: :K ;) igen tudok róla, végigpörgettem szerintem az összes reviewt meg fórumot. :DDD

    s4tch: ha az s2 nem nyert akkor ránézek a Neumann-ra meg az iBasso-ra is. :K Sennyt preferálnám mert kb elpusztíthatatlanok, akár egy életre elkísérnek (kivéve a fülpárnák..), ezek meg ki tudja.

    Ba cy lus: ja ez a "technikailag" tág fogalom, én arra gondolok hogy részletesebb, jobb a szeparáció, tér, csak nem zenei, nem érzéki, nekem bántotta az érzelmi világomat a 660S. én nem szeretek nagy véleménnyel lenni audióval kapcsolatban mert nagyon különböző a hallásunk is meg az ízlésünk is, csak azt tudom megosztani hogy én milyennek hallom az adott eszközt, ami az én igazságom de nem az igazság. :))

Új hozzászólás Aktív témák