Új hozzászólás Aktív témák

  • drzozo

    senior tag

    Nem akarok már ezzel foglalkozni, mert unalmas, hogy jelentéktelen részleteket ragadtok ki a mondanivalómból, de muszáj vagyok, mert valakinek még az értő olvasás sem megy.

    dudika10: Azért nem néznek azok ki annyira szarul, embere válogatja, de nyakamat rá merném tenni, hogy ha végigmennél az utcán, 10 emberből 9, egy 10-es skálán nem adna 6 alatti értékelést, ahol a 10 a legszebb, az 1 pedig a legrondább. Az ipari hulladék jelzőről meg csak annyit, hogy pont kammerer úr is alátámasztotta, hogy összeszerelésben és anyaghasználatban nem rossz, ebből (és egyébként a saját tapasztalatomból is) pedig véleményem szerint le lehet vonni azt, hogy UTCAI használatra hordhatónak minősül. Felfogtam és aláírtam, hogy hangban van jobb. De egy átlag felhasználó, aki maximum 10 ezer forintos fejhallgatót próbált életében is óriási különbséget fog tapasztalni, ezért nekem ne mondd, hogy annyira szar lenne. Nyilván egy 90 ezer forintos Beyer és egy Beats között van különbség. De eddig egy embert nem láttam még idejönni, aki Beyerről Beats-re szeretett volna váltani. Persze világos az is, hogy nem akartok szart ajánlani annyi pénzért. Számomra (botfülűként) részletgazdag volt és meggyőző, igaz nem próbáltam még az egyéb márkák high-end termékeit. Elképzelhető, hogy egy 90 ezres Beyer után én is azt mondanám, hogy mekkora szar a Beats, hogy is élhettem eddig ebben a tudatban, de ezt nem mindenki teheti meg. Summa summarum továbbra is azon a véleményem vagyok, hogy jól szól, utcai használatra tökéletes, de ezzel NEM azt mondom, hogy nincs tőle jobb és olcsóbb. Aki elszánt a vételében és nem sajnálja rá a keretet, az nem fog csalódni. És az a lényeg, hogy ne csalódjon. Nagy részetek azért csalódna, mert már próbált jobbat és számára ez visszalépés lenne. Egy normál használatra, attól függően, hogy miről vált, előrelépés.

    Ati1979: Igazából nem értem miért hozod fel ezt a két különbséget, mikor a mondandómban is benne volt, hogy bizonyos helyzetekben, az eset összes körülményére való tekintettel lehet egyes dolgokból engedni, valaminek a rovására, vagy nem rovására. Aláírom, hogy nem lehet egyszerre minden szép és jó bizonyos árszegmensben. Szerintem nagyon jól néznek ki, főleg lágyabb színekben, amit még én is felvennék utcára. "Vannak olyan alternatívák amelyek megfelelnek a normális kinézet + minőségi zenehallgatás követelményeinek is egyszerre." Csak kár, hogy eddig az arany/barna színű Skullcandy-n kívül egyet nem sikerült még linkelnetek (ezzel nem akarok buzdítani senkit, hogy nekiálljon linkelgetni), amit felvennék emberek közé, anélkül, hogy minden szembejövő második ember totális idiótának nézne. De mint fentebb mondtam, kinek ez, kinek az, nem lehet ízlésben minden ember egyforma.

    krisztianAMG: "Semmi köze a megjelenéshez." Nagyon is sok köze van a Beats-nek a megjelenéshez. Nem feltétlenül jó hasonlat, de pl. más ha Tagheuer karórád van, és más, ha egy IWC Schaffhausen. A társadalmi helyzeted az elit életben egy menő cucc jól tudja reprezentálni. Ezt sajnos ne nekem mondd, hanem az elbaszott külföldi/belföldi társadalomnak, akinek ez a fontos. A Beats-nek is jó egy kis ingyen reklám mondjuk egy NBA játékostól, gondolom ha annyira szar lenne nem adná olyan embernek, akire több millió ember felnéz, nem hordaná és nem hallgatná senki, mert az mindkét fél számára gáz lenne és nem fogyna belőle külföldön annyi darab, amennyi. Itthon azért van ez felkapva és lehordva, mert botrány drága. Nem egy magyar ember minimálbér fizetéséhez tervezték. Ezért akartok Ti olcsóbbat ajánlani mindenkinek, mert ebben a helyzetben ez a fontosabb. De aki megteheti, és aki abban leli a boldogságát, hogy mások előtt menőbbnek és divatosabbnak tűnjön, nem kell karóba húzni, amiért nem stúdiófejest akar venni. Mellesleg honnan tudod, hogy nincs neki otthon egy. Ez az egész az utcai használatból és az elszántságból indult ki. Nem hiszem el komolyan.

    baluka26: "A sztárok pont leszarják, hogy hogy szól a cucc a fülükbe." Nem tudom ez hogy jött neked. Nyilván leszarják, mert ha a nyakuknál hordják, azt is csak azért tudom elképzelni, mert így laza. Ha meg hazamennek, akkor bekapcsolják a több ezer dolláros rendszerüket.

    beast27: ""sztárok" szó az egy gyűjtő fogalom ami magában foglalja a zenészeket is" Ezt sem vitattam, érthető, hogy egy normális stúdióban nem Beats fejhallgatókat fogsz találni, mert még talán a legdrágább sem elsősorban erre lett tervezve... "de azt senki se próbálja meg bemagyarázni otthon ezek a sztárok beats fejeseket használnak zene hallgatásra met biztos hogy nem" Meg sem próbáltam... :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák