Új hozzászólás Aktív témák

  • iamthesonar

    aktív tag

    válasz Synthwave #2635 üzenetére

    "Érdekelt, hogy mi adja be legjobban."

    -=Vacsek=-: egyetertek azzal ketsegtelen hogy amiket f4te baratom felsorolt jo egerek am en CS-t nyuztam a beta teszttol kezdve klanban es ligakban.. kerlek hidd mar el nekunk hogy nem atbaszni akarunk meg ilyesmi csak azt mondjuk amig te 2 egeret probaltal gamingre osszesen en 5el versenyeztem es meg vagy 10 nyuztam tobb hetig...en komolyan ramentem erre es SOHA nem neztem meg tobbet az eger kivalasztasa elott mint az official site nemerdekeltek tesztek hypok fikak.. csak a tapasztalat az egyeni jatekstilushoz valo allithatosaga de! ami a legfontosabb legyen iszonyat kenyelmes hogy 12 ora jatek utan se faradjon a kezed.. min kell hozza egy qck pad amit mondtal viszonyitasi alapnak. es ha sokat probalsz miutan van kialakult egyeni skilled tudod mi a jo mert erzed.. tudod hogy kell mennie jateknak es tudod megy e hozza az eger es ahhoz a pad.

    nekem szemely szerint ezek jottek be eddig legjobban:

    razer diamondback 3g @1800dpi/250hz driver + everglide titam monstermat edition
    razer diamondback @800dpi/250hz driver + razer mantis controll mat
    logitech mx510 @800dpi/500hz NO! driver + qpad xl
    microsoft intelli mouse 1.1a @400dpi/1000hz + steel qck

    kulondijasok:
    microsoft wheelmouse optical 1.1, microsoft intelli mouse explorer 3.0, razer death adder v2
    steel ss, allsop raindrop, razer goliathus alpha controll, razer exact mat

    raszantam az idot mire ezeket megtalaltam nekem mi a jo... hidd ell nem mondok hulyeseget ha azt mondom a copperhead gyarilag selejt... es sokan igy vannak ezzel akik legalabb annyit baszodtak vele mint en hogy ilyen kombokat talaljanak maguknak.
    probalj ki egy ujabbb optikasat es egy 3.5g infrat es latni fogod melyik jott be jobban.. es ha igy is maradsz a laser egernel kerlek legalabb egy masikat is probalj ki akar hasznaltat csak latni fogod egy ajanlatos mas laseres egerek amik mondjuk egy az egyben olyanok technikailag mint a copperhead csak pl. logi eg es fold laser-laser az egyik jo jatekra a masik hibazik (amugy mindkettot ki lehet akasztani csak te nem fogod erzekelni highsens miatt).. copperhead szar a tobbi jo es ugyanugy birjak 3-4 evig... (nem preferalom szemely szerint a leser egeret)

    [ Szerkesztve ]

    Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)

Új hozzászólás Aktív témák