Új hozzászólás Aktív témák

  • Jégkokó

    veterán

    Már a nyár óta nem sikerül semmilyen állást találnom pedig már voltam számtalan állásinterjun a telemarketingtől kezdve a porszívóügynökön szinte mindenen át, és eddig 3 szor kellet tesztet írnom most utoljára olyan kérdés volt, hogy hogyan és mivel lehet szélessávú internetet windows 95 re és 3.1 re varázsolni, köpni nyelni nem tudtam mivel még életembe nem volt szerencsém hogy erre a két oprendszerre netet csináljak igy tippeltem, hogy valami tárcsázó program kell hozzá, talán ez tünt a legvalószinübbnek.
    És én arra jöttem rá, hogy ha pályakezdő vagyok akkor kb annyi az esélyem mint a lottó 5 re, de teszem azt mondom, hogy dolgoztam egy cégnél mondjuk nyári munkában és suli mellet eladóként, akkor már növekszik az esélyem, még ha ez nem is igaz :)
    A munkaügyi központ meg kb annyit ér mint egy válveregetés, azt mondták keressek magamnak állást és majd decemberben menjek vissza, hát gondoltam, hogy ilyen mentalitással nem fognak beleszakadni hogy bármilyen állást találjanak nekem.

    A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

Új hozzászólás Aktív témák