Aktív témák

  • pete_21

    addikt

    Kipróbáltam virtuálison a bétát én is, de nem győzött meg. Konkrétan épphogy csak megszemléltem, de el is ment a kedvem tőle. Csatlakozom DeusHun és Sz@bolcs kollégákhoz. Nem tudom miért jó ez a túlzásba vitt twitter meg facebook-mánia. Az oké, hogy pl. Gamepodon van lehetőség, hogy megjelölöm, hogy 'tetszik' egy bizonyos cikk. Na de Messengerben, amikor épp beszélgetek valakivel, ne kelljen már azzal foglalkoznom, hogy a többi ismerőseim mikor és mire frissítik a facebookos állapotukat!! Ha érdekel, akkor majd megnézem. Végülis azért van a facebook, hogy ott nézzem meg. Mindennek meglenne a maga helye, csak valamiért tényleg minden oda nem illő dolgot összegyúrnak, és tök átláthatatlan, követhetetlen az egész.
    Láttam a Messengerben azt a gombot, amivel normál beszélgetőablak-nézetbe lehet váltani, hasonlóba, mint a mostani partnerlista-ablak. Csak innentől meg értelmét veszti az egész új verzió (bár, ha gyorsabb az új, akkor ez az egy előny talán megmarad).
    Nem tudom, valahogy ez nagyon nem jön be :F
    Pedig amikor a mostani 2009-es Messengerre tértem át, az baromira megtetszett, már a beta is. Hogy vártam, hogy a Plus megjelenjen hozzá, és lehessen élesben használni...
    Hát asszem a mostani új verziót nem fogom így várni...
    Ui.: Bocsi, kicsit hosszú lett a hsz...

Aktív témák