Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
Tessékmondani Urakok, ILYEN KÜTYÜT HALLOTT MÁR VALAKI IGAZÁBÓL SZÓLNI ???
-
Luissimo
veterán
A képen a füles a lényeg nem az a bugyuta lejátszó !!!!!!!!!!!!! (Vmoda-Vibe-duo-2)
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
Mi az az RB és hogyan tudjátok feltenni a Clip+-ra, ha azt olvasom róla, hogy a firmver nem frissithető?
Mire jó is az ??
és hogyan ? -
Luissimo
veterán
válasz sanyi0321 #12708 üzenetére
nincsmit, nem az én kútfőmből pattant ki, INNEN PUSKÁZTAM !!!
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
valami más, de nem off.
Én ILYEN LEJÁTSZÓT NYÚZOK, IMMÁR 5-6 ÉVE. egy sennh. cx500-as fülessel.
Kiválóan szól és ez nem csak az elfogultság mondatja velem.
Sajnos FLAC-et nem játszik le, asszem.Kérdés, valaki ismeri, vagy van esetleg, aki használja (ta) ??
-
Luissimo
veterán
válasz vili13 #12802 üzenetére
Tanultam híradástechnikát és spektrumsűrűséget a Kandón, nem mondasz újat, deazért a szerintem a 18 kiló feletti hangokat már te sem nagyon hallod, csak aztszerettemvolna mondani.
vagy ha hallod is, a zenei összetett tartományban, igazán nem ejakulálsz már tőle szerintem.mintahogy a sennheiserek 16 Hz---22 kHz tartománya sem más mint parasztvakítás... (nemmondom hogy nem szólnak jól, de...)
-
Luissimo
veterán
válasz MeszarosB. #12806 üzenetére
Nem, szerintem egyik sem.
javaslom vedd meg mindkettőt és próbáld ki (aztán meséld el a többieknek is) -
Luissimo
veterán
Figyelem, szolgálati közlemény !!
Megvétel szándékával barátkozva , előzetes megszagolgatás és megkóstolás után) kerestetik Cowon j3 (8 Gb körül) vagyesetleg egy Cowon s9 (legalább 16 Gb)-os verzióban (mivel ez nembővíthető)Valaki aki tud valamit netartsa magában, please, jöhet privátban is !!
-
Luissimo
veterán
válasz schawo #13004 üzenetére
15 és 17 között valóban hasznos lehet csajozni (előtte felesleges, utána meg van más eszköz),
Lássukbe, az kicsit korán van még, akkor minden jócsaj még suliban van, kivéve aki a plázában edukálódik !!!Szerintem így sose talál magának az illető olyan hasznos párt, aki zoknitstoppol, inget vasal és gatyát mos.
esetleg olyat csak, aki manikűrözés közben nyalókázik vagy magnumot fogyaszt.
Olyatmeg nemérdemes csak rövidtávra.
Hogyismondja a nagy bölcs:
"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra."
- by Woody Allen.
vagy:
"Hiszek abban, hogy a szex két ember között gyönyörű dolog. Öt ember között pedig fantasztikus!" szintén tőle.Tehát elő a kislámpást és keressni tovább az igazit !!
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz dolezsal #13013 üzenetére
Vannak jóindulatu emberek, akiknél kilehet próbálni egy cowont.
Az Ipod Touch-ot az unokahugomnál próbáltam, NewYorkból kapta. Nemrossz, de nekem kiütésem van az almás márkáktól valahogy.Maradt a cowon, Amazonon rendelhető
Igazából a J3 ra is kíváncsilettemvolna, nemutólsósorban a bővíthetősége tetszik az s9-hez képest, de azért egy 32gigás s9 nemkicsi, ezt lássuk be.
Jóleszaz egy jódarabig, fér arra rengeteg holmi.[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
Nagyon korrekt véleményösszefoglalót írtál a kütyüről, elolvasás után megvenném, tuti !!
DEhagylegyen annyi offom, amit megosztok Veletek, hogy ma kaptam kézhez a Cowon S9-est és azóta nemveszem ki a fülest a fülemből (Sennh cx500), mert bűnlenne, olyan gyönyörűen szól rajta a flac.
Hihetetlen hangokat fedezek fel a Best of Chicago albumban, vagy a Led Zeppelin Mothership-jében, amiket eddig csak mp3-ban hallgattam.bocsi a Sansa tulajoktól, csak az öröm kikívánkozott belőlem. !
-
Luissimo
veterán
ISMÉTLEM, nem ellenreklámnak szántam !!
nemállítottam, hogy egyágyban fekszenek árilag !
csak leírtam hogy qrvajólszól.
(cseréljük meg a kettőt félórára, aztán elmondjuk a véleményünket írásban mindkét kütyüről, nos?)
Ha nemsikerültvolna szereznem, akkor maradtvolna a szóbanforgó-topicnévadó kötyü ! -
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz ponti_ak #13196 üzenetére
olcsónak jó !
Egyébként ugyanilyet láttam ma az Intersparban, szerintem hasonló áron...(engem mindig izgatott, hogy egy display nélküli lejátszón vajon hogyan keresi meg a gazdája, amit következőleg szeretne hallgatni.
Vagy lehet, hogy csak játszatja szépen, sorjában, ahogyesik-ugypuffan alapon?) -
Luissimo
veterán
válasz schawo #13209 üzenetére
Sziasztok !
Megvettem SCHAWO kollégától ezt a PL 30-as fülest, hogy nemaradjon a nyakán, ha már berendelte !
És kíváncsian vártam , hogy mit tud négyezeregynéhány forintért (ami lássukbe, nem egy egetverő ár)
Kibontottam, teljesen korrekt a csomagolása és adnak hozzá rengeteg plussz füldugót és egy jópofa és rendkívül praktikus kis köralakú zippzáras tokot !Nagyon klassz.
És felhívnám a figyelmet a szintén hozzácsomagolt kis műanyag fülpántra, amivel a fülmögött tudod felvezetni a vezetékezését és ugy, felülről kell dugni a füledbe, ugyanis olyan a kiképzése, hogy a füllyuk feletti részbe illeszkedik be.
lásd , doboz, baloldali alsó kép !!!
És stabilan benne is marad ennek segítségével, kocogáskor biciklizéskor, fekvéskor nem csúszik ki, remekül illeszkedik a fülbe.
Na
Ezután bekapcsoltam a Cowon S9-et és beledugaszoltam.
Elsőre a cx500-as után nem volt annyira szép , kimunkált hangja, napersze no bejáratás, tehát ez nemcsoda.
Azután vettem észre a kütyün illetve a papírján, hogy van rajta két pont és egy "váltó"
"Normal bass" illetve ha áttekerem a másik állásba, akkor valami "extra bass vagy deep bass" vagy ilyesmi.
Na, áttekertem szépen mindkettőt és láss akarommondani HALLJ csudát !!
Mntha egy teljesen új füles lett volna a fülemben, előjöttek szépen a basszusgitár és a lábdob hangjai és egészen más "hangképet láttam a fülemben" (elnézést a képzavarért)Röviden tehát: A felhelyezése néhány másodperccel tovább tart a fültartó miatt, de de a hangja minden tekintetben felveszi a versenyt a jóvaldrágább fülesekkel.
Szerintem ennyiért bestbuy a cucc !![ Módosította: #65675776 ]
-
Luissimo
veterán
Szerintemis.
Azért mert valaki pl. folyamatosan nagyobb impedanciáju fülessel használja,( max. nem lesz akkora hangereje,) nemmerül gyorsabban az akksija (és ha kisebbel, akkor sem lassabban)A display light time max 10 sec legyen (sőt ha lehet, akkor 5 ), utána kapcsoljon ki.
(ha sűrűn nyomkodod , sűrűn bekapcsol a kijelző és többetfogyaszt.) -
Luissimo
veterán
válasz themebuilder #13225 üzenetére
csúnya, vastag, merevlemezes, bumfordi, huzza a zsebet.
Ennyi ellenérv.Inkább Cowon S9, 32 giga ez is játszik egy hétig egy feltöltéssel, és pillekönnyű, gusztusos, kézreálló és hardvergombok is vannak rajta, nemcsak érintős, nagyon pöpec. !!
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz DBAtti #13270 üzenetére
COWON S9, 32 giga
Hardvergombokkal (is) ellátva (előre-hátra, könyvtárba be, visszalépés, hangerő, le fel, pillanatállj)
nagyon hifi hangzással, "tenyérbemászó" a kicsike !!!! -
Luissimo
veterán
válasz adnoctum18 #13474 üzenetére
Sőt, My God !!
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz FireKeeper #13547 üzenetére
figyu, anno karácsony előtt, mielőtt leveletírtam Jézuskabácsinak, hogy milyen lejátszót hozzon nekem, azt a módszert követtem, hogy kerestem különböző kütyü-tulajokat itt, és megkérdeztem a kütyüjükről a véleményüket.
Na, ígyesett a választásom a Cowonra, és szerencsémvolt, mert volt alkalmam a tulaj szívességéből kifolyólag sajátfüles tesztet is végezni rajta, saját fülesemmel, illetve az övével is.
(aztakarommondani, hogy találsz itt Dune tulajt, aki nemmindenben elégedett a kütyüjével és ezt le is írta némelyik topicban, keress rá)Egy darabig szemezgettem a J3-al is, de miután a kezembefogtam az S9-et, tudtam, hogy nem J3 lesz.
(a J3 nekem kicsit kocka, nézzed meg az S9-et.
Itt a Prohardveren is van róla teszt.
És ittvan a gyári oldala.Én végül a Cowon S9 mellett döntöttem, igaz, merthogy annak a fogása(kivállóan kézreálló) és kezelési mechanizmusa ÉS A HANGJA nagyon tetszett. (pl. vannak hardvergombjai is az érintőképernyő dacára (a J3nak nincs, asszem)
Igaz hogy az S9 nem bővíthető, ezért vettem meg a 32 gigás verziot, hogy nelegyek helyszűkében.
Nem is vagyok, ráfér ezernyi zeneszám még Flacban is és filmből is van rajta pár, hogy nejöjjön rám az unalom soha sehol.Nagyon jó választás volt, nembántam meg.
-
Luissimo
veterán
válasz tariattila #13659 üzenetére
hááát, nemtom, de a Fuze azzal a köralaku kezelőszervvel kicsit nemkézreállónak tűnik nekem.. "vakon " kezelni biztosan macerásabb, mint a Clip+ gombjait.
-
Luissimo
veterán
válasz tariattila #13661 üzenetére
én csak feltételezem, mert nekem nincs, nemv
Majd megvárunk egy tulajt, aki elmondja majd a tutit !! -
Luissimo
veterán
De milyen qrvaronda, basszuskulcs !! Ingyensekéne !!
-
Luissimo
veterán
Én hama utánanéztem neked.
[Van egy haverom, az mindent tud:]http://www.hama.hu/go/ceg/0/0/Ceginformacio/
Hama Kereskedelmi Kft.
1181 Budapest, Zádor u. 18.
Tel.: 297-1040
Fax.: 297-1041
email: info@hama.hu
Nyitvatartás:Hétfőtől-Csütörtökig: 08.30-16.00
Pénteken: 08.30-15.00Megközelíthetőség
Cégünk tömegközlekedéssel megközelíthető:
-Határ úttól 194-es busszal a Besence u.-ig majd gyalogosan
-Boráros térről az 54-es busszal a Nagykőrösi út-i Mc Donalds-ig majd gyalogosan.[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
hamár Cowon , én ezt preferálom,favorizálom és HASZNÁLOM ÉS JAVASLOM !!
-
Luissimo
veterán
válasz tariattila #14054 üzenetére
azt a 103 orát megnézném én. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD!!! Garancia+számla!
- Fujitsu Lifebook S752
- Asus Rog Strix 17 Gamer Tervező Laptop 17,3 -40% Brutál Ryzen 9 5900HX 16/1TB RTX 3070 8GB QHD 165Hz
- FSP Hydro G PRO 850W 80+Gold
- DELL 15 Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 RTX 3050 4GB FHD 120Hz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest