Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosómedve
tag
A nagyok között nem vok méltó dönteni, de a Nano-t nyugodtan lődd ki, nem vesztesz vele semmit...ha mégis ragaszkodsz hozzá birtokomban van a legjobb vétel
Haverom véletlenül 2 IPod-ot kapott egyszerre: egy 60 GB-os IPod-ot és egy 4 GB-os fekete Nano-t. Nem kérdés, hogy ő az elöbbit használja, tehát a vadiúj fekete 4 GB-os Nano, minden tartozékával és plussz 1 tokkal együtt 40-ért eladó!!! Még bele sem hallgatott, éppencsak kibontotta, hogy megnézze hogyan néz ki...
De ettől függetlenül nem javaslom a Nano-t, a SanDisk.et abszolút nem ismerem, csak névről hallottam még róla... Passzolom a kérdést.
Vki a #781-esre?
Amúgy megnyitottam a ''digitális zene-kódolás'' topic-ot, akit érdekel, hogy mik a legjobb encoderek, mi az az OGG, WAV, miért fontos a biráta, stb. nézzen majd át!
[Szerkesztve] -
ez_meg_emaz
őstag
Sandisk nagy memoriákat gyárto cég. Jo minőségű szerintem mind memo mind lejátszok tekintetében. De már leírtam számomra miért is nem jöhet szoba olvasd el, nézd meg te is és ha téged az nem zavar akkor jo választás lehet a sansa.
Én javaslom még az u3-at is.
Bwoay: Meik iriver-ről is beszélsz? Meglesem majd ha megyek köv héten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- eBay
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest