Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz assemble #24276 üzenetére
Nem minden beetetős.
Csak ez számomra ez egy kicsit a "merjünk nagyot mondani" kategória. Oké van olyan, hogy jó ár / érték arány, de azért ezek a DAP -ok legalábbis amiket eddig hallottam árban vannak. Olyan még nem volt, hogy egy 50 ezres jobb lett volna egy 150 ezresnél. Valójában elég jól be van lőve az áruk.
PL. Dx50, X5, dx90, ak100, ak120. Árban egymás után következnek. És hangminőségben is. Szerintem.
(az x3-mat kihagytam mert azt semmire nem tartom. )Ezért nem hiszek az ilyen típusú review-eknek.
Köszönöm a lehetőséget, szívesen meghallgatnám. Mikor lesz meg?
-
törölt tag
válasz assemble #24276 üzenetére
Én azért nagyon nem bízom az ilyen véleményekben. A múltkor olvastam végig nagyjából a Cowon Plenue 1 topikját, és ott is össze-vissza írnak mindent, hogy jobb az AK240-nél, más meg azt írja, hogy neki az X5 tetszik jobban (ami tapasztalat alapján még az Ak100-nál is gyengébb lejátszó, csak több kakaó van az erősítőjében), nem lehet ezen kiigazodni. Meg minél audiófilebb valaki, annál több marhaságot tud összeírni, meg mindenbe mindent belemagyarázni, hogy a saját vélt vagy valós igazát alátámassza.
Reméljük megjön hamarosan, és akkor lesz elsőkézből tapasztalat és összehasonlítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nagyot ment a Realme Neo7
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest