Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz #16820480 #24274 üzenetére
Tudom, hogy a jo DAC onmagaban nem eleg, ezert emlitettem meg mellette peldaul az Ayre nevet.
De tenyleg majd meglatjuk, mindenesetre amiket hallottam rola (beleertve immaron valos teszteket is es osszehasonlitasokat mas high-end lejatszokkal), en tovabbra is abszolut bizakodo vagyok.
Plane, hogy hivatalos info szerint egy kis burn-in utan erosen javulhat is meg a hangja, es az elso review-k ezt valszeg nem ertek meg el.Ati1979: hogy miert kezeled tenykent, hogy minden review "beetetos" ami jot mond rola azt nem tudom, de nem hiszem, hogy kulonosebb alapod lenne ra. Oke, te mar sok jo lejatszot hallottal, elhiszem. Majd ha meghallgatod ezt is, kivancsi leszek a velemenyedre (tenyleg!), egyebkent addig szerintem nincs mirol beszelni igazan...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Oculus Quest 2 256 GB egyéb tartozékokkal, alig használt (2021-es beszerzés)
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- ASUS X553MA, Intel N2830-2.16GHz, 120GB SSD, 4 GB RAM
- Inspiron 16 7610 27% 16" 3K IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- RTX 3070-ET KERESEK! AKÁR TÖBB DARABOT IS! AKÁRMILYEN TÍPUS! /Személyesen értemegyek/
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest