Új hozzászólás Aktív témák

  • fanti

    addikt

    Érdekes és számomra megoldhatatlan problémára bukkantam.

    Win10 Pro x64 jogtiszta, amin fut a legújabb Firefox böngésző.
    Felmegyek példának okáért a guru3d.com-ra.
    A letöltés szekcióban oldalt vannak letölthető programok, driverek, egyebek.
    Ott rámegyek bármelyik letölthető névre, majd feldobja a következő lapon hogy honnan akarom letölteni, mert olykor több mirrort is földob ott, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy letölteni szépen letölti, ha a fájl letöltésére kattintok.
    DE!
    Ha nem akarom letölteni, csak megnyitni a fájlt, mondjuk egy zip vagy rar fájlt, akkor azt gyorsan letölti, de amikor nyitná rá mondjuk a winrar-t, akkor azt mondja a böngésző, hogy "a fájlt áthelyezték vagy hiányzik", és tényleg nincs is ott a letöltés mappában addigra...

    Ugyanígy a torrentnél is, hiába klikkelek a torrent állománynévre, természetesen bedobja, hogy az xyz.torrent állománnyal mit csináljon, letöltse vagy megnyissa, és ha kiválasztom a letöltést akkor magát az xyz.torrent fájlt le is tölti szépen.
    De ha én nem letölteni szeretném, hanem megnyitni a torrent kliensemmel, akkor megint az van, hogy "a fájlt áthelyezték vagy hiányzik".

    Ez mi a frásztól lehet?

    Azóta lepucoltam a Firefoxot és újra is telepítettem, de hiába.

    Ugyanebben a Windowsban mondjuk egy Chrome esetében nem áll fönt ez a hiba. És Microsoft Edge esetében sem!

    Köszi ha valaki tud segíteni!

    [ Szerkesztve ]

    GIGABYTE B550 Aorus Pro, AMD Ryzen 9 5950X, Noctua D14, Crucial Ballistix 4x16GB DDR4 3200Mhz@3800MHz CL18, Powercolor 7900XT, M.2 Samsung 981 2TB, M.2 Kioxia (XG6) 2TB, 2 x Intel 730 SSD 480GB, Crucial MX500 2TB, SEAGATE SkyHawk 6TB, 750W Gigabyte Aorus Gold, Evolveo T4, Samsung S43BM700UUXEN

Új hozzászólás Aktív témák