Új hozzászólás Aktív témák

  • atesss

    addikt

    Üdv !
    Találtam egy "Read It Later" nevű addon-t: [link]
    Megoldást jelenthet arra a problémára, hogy eddig a később elolvasni szándékozott dolgokat (is) a Könyvjelzők közé mentettem le. Ezzel ugye szép nagy "adatbázist" generálva...
    Amellett le tudja menteni is a lapok, amivel offline is elérhetőek maradhatnak.
    Csak ennek egy nagy problémája van, nem menti le a képeket (meg az is lehet mást se a szövegen kívül - eddig csak néhá (ny PH tesztet próbáltam vele menteni).
    Van ötletetek más ilyen programra, ami képeket + egyebeket is lement az oldalakról ?
    A legkényelmesebb tényleg böngésző addon-ként lenne, de ha nagyon nincs más akár külön programban is megfelel.
    (Tudok egyébként teljes honlap lementésére egy nagyon jó programot: httrack website copier [link] . Csak ez tényleg mindent lement, aloldalakat is, és - részben emiatt is - hosszadalmasabb kezelni.)

    MÁS:
    A Firefox Sync pontosan hogyan is működik ?
    A szinkronizáláshoz annak a gépnek, amelyről szinkronizálnék, netkapcsolatban kell lennie ?

    Újratelepíteném a laptopomat, és szeretném elmenteni a Könyvjelzőket; Előzményeket(teljes információval, és 365 napra visszamenőleg); és esetleg a jelszavakat. De a beállításokat lehetőleg inkább nem - azt újra beállítanám magamtól, lehet valami el van már állítva a mostaniban, és ezt nem szeretném "megőrizni".
    Tudom, hogy erre a profil elmentése lenne a jó megoldás, de probálok más megoldások közt is körbenézni. Pl. ahogy írtam már fent, a beállítások nem-lementésének igénye miatt.

    A profilok amúgy tényleg elég jól kezelhetők, erre most jöttem csak rá az 1.hsz-ben lévő linkek elolvasásával: Profilok kezelése a Firefoxban (mivel 4 éves a cikk, megkérdezném, hogy van-e valami, ami változott azóta jelentősebben, vagyis nem aktuális már ?) és Hogyan helyezhetjük át a Firefox profilját másik mappába/meghajtóra?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák