Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    LOGOUT blog

    Feltettem és a kipróbáltam a Firefox 4-et a notimon is. Itt már fényévekkel jobban teljesít, mint az asztalin, hála a gyors procinak és a fejlettebb GPU-nak. A böngésző bitang gyors, azonban ez a probléma miatt még mindig csak a második helyen van nálam.

    Miután frissült a stabil 10.2-es Flash Player is, gondoltam megnézem, hogyan muzsikál az új Tűzróka HD videók alatt. YouTube-on elindítottam a Big Buck Bunny című filmet először 720p majd 1080p változatban majd figyeltem a CPU terhelést. Mindkét esetben a CPU 1-6 % között mozgott ami kiváló, azonban ezután jött bibi. Amikor rányomtam Full Screen-re a filmet, egyszerűen megállt a kép, miközben a hang ment tovább. Visszatettem tehát ablakos (normál) módba, így visszaállt a kép is, majd ismét megpróbáltam a teljes képernyős módot, és így már ment, bár még így is csúnyán megállt a kép, de legalább behozta magát. Amint egyszer megnyomom a teljes képernyős gombot a YouTube-on, a CPU terhelés megsokszorozódik és felmegy 20%-ig és a fölé is egy kicsivel a memória-éhség szintén több, mint a duplájára nő.
    Megpróbáltam Opera alatt és ott ugyanez történik, így több, mint valószínű, hogy ez Flash probléma lesz.

    Ami viszont nagyon szúrja a szemem, az a fül (tab) animáció, amikor megnyitok egy új fület, akkor a megjelenési animáció szörnyen ronda, darabos, szinte már bántja a szemem. Remélem ezzel majd kezdenek valamit!

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák