Hirdetés
-
IT café
Mozilla Firefox
Hozzászólok Aktív témák
-
fatal`
félisten
-
HXY
addikt
válasz
WonderCSabo #18198 üzenetére
A gomb eltávolítása működött, de a kis ikonná tevő nem.
De a linkeken találtam pár megoldást.Narancssárga főmenü gomb eltávolítása, csak ikon megjelenítése, kattintásra menü.
@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul");
#appmenu-button {
padding: 4px 0 0 3px !important;
min-width: 0 !important;
background: none !important;
border: 0 !important;
box-shadow: none !important;
}
#appmenu-button .button-icon {
list-style-image: url("chrome://branding/content/icon16.png");
}
#appmenu-button .button-text,
#appmenu-button .button-menu-dropmarker {
display: none !important;
}Narancssárga főmenü gomb eltávolítása, ikon sincs, kattintásra menü.
#appmenu-button {
background: none !important;
border: none !important;
box-shadow: none !important;
margin: 0 0 2px 0 !important;
}
#main-window[sizemode="maximized"][tabsontop="true"] #appmenu-button {
margin: -7px 0 2px 0 !important;
padding: 0 9px 0 0 !important;
min-width: 0 !important;
}
#appmenu-button:hover {
background-color: rgba(255,255,255,.4) !important;
border: 1px solid rgba(0,0,0,.6) !important;
border-top: none !important;
}
#appmenu-button .button-text, #appmenu-button > .button-box > .button-menu-dropmarker {
visibility: collapse !important;
}SoundMAGIC ES20BT Bluetooth In-Ear fülhallgató, headset Fekete új, bontatlan, 3 db, Budapesten fél áron eladó 5500Ft
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, amióta újraraktam a gépemet a youtube eszméletlenül belassult!
Van, hogy egy 5perces videót 10-15perc alatt tölt be, egyszerűen nézhetetlen, mindig a háttérben kell hagynom a videókat, hogy töltődjenek be, ha meg akarom őket nézni..Mi lehet a baj?
Net 15mbites chello, nem megy mellette semmi más, win7 32bit, ramból van elég, firefox 3.3.16 van fent, más böngészőt nem használok, flash playerből is a legfrissebb van fent.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
fatal` #18206 üzenetére
Chello, de minden más megy jól.
Speed testben is hozza a sebességet, oldalak is gyorsan jönnek be, torrent is maxon megy, sőt, kicsit gyorsabban is.
Természetesen nem torrentezés mellett vannak ezek a gondok.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
fatal` #18210 üzenetére
Remek, felraktam a chrome-ot, és azzal is siralmasan lassú, bár kevésbé, mint firefox alatt, de még mindig használhatatlan.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Lauda
félisten
Feltelepitettem a 4-es rokara az alabbi kiegeszitot: Video DownloadHelper 4.8.6.Youtube-nal mukodik is szuperul, viszont az indavideorol nem tudok vele letolteni videokat. Erre valami mas kiegeszito kell, vagy en nem ertek hozza?
[ Szerkesztve ]
-
Piloss
senior tag
Az eszköztáron keresd
Ha meg nincs ott akkor akkor jobbklik az eszköztáron, testreszabás, és oda húzod ahová akarod.
"Minden, amit látsz, mihamar elpusztul, és a pusztulást szemlélők maguk is egykettőre elpusztulnak. Aki késő öregségében hal meg, ugyanarra jut, amire az idő előtt elhunyt."- Marcus Aurelius | OnePlus 3
-
9CS
senior tag
Találkozott valaki már azzal, hogy a Firefox4 miközben fut a képernyőkímélő nem kapcsol be?
Itt hagytam a gépet, és mikor jöttem, még mindig nem ment a képernyőkímélő. Megnéztem a beállítások, azok ugyanazok, mint régen. Ha a FF-ot bezárom, akkor be is kapcsol a képernyőkímélő, amikor kell. Annyi történt a gépen összesen, hogy a FF3 frissítve lett a 4-re. Windows 7-et használok, semmilyen add-on nincs feltéve.
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''
-
xrvman
senior tag
Anno kaptam itt egy tanácsot, hogy visszahozzam a mentés kilépéskor lehetőséget, az jó lett. Viszont ha egy felugró ablakot bezárok, akkor is mintha az egész FF ből akarnék kilépni, felajánlja a mentés, bezárás, mégse lehetőséget.
Hmm? Valami gyógyír? -
sz0tyi
csendes tag
Sziasztok!
Bocs, hogy nem olvastam vissza, vagy bármi ilyesmi. Ha minden igaz 3.6-t használok, és abban kérnék segítséget, hogy kevesebb legyen a memóriaigénye. Az sem lenne baj, ha nem is szivárogna. Valószínű váltani fogok 4.0-ra, ha ez jelent valamit. Köszönöm a segítséget. -
attika89
senior tag
Üdv!
Nálam a FF4.0 produkál furcsa dolgot, eddig még csak a hasznaltauto.hu-n, de azt minden egyes alkalommal, mikor meg akarok nézni egy hirdetést, vagy éppen visszalépek egy hirdetésből a listáraEz van az összeomlás értesítőnél:
AdapterDeviceID: 0649
AdapterVendorID: 10de
Add-ons: 2020Player@2020Technologies.com:4.5.2.0
AvailableVirtualMemory: 3896782848
BuildID: 20110318052756
CrashTime: 1301828568
EMCheckCompatibility: true
FramePoisonBase: 00000000f0de0000
FramePoisonSize: 65536
InstallTime: 1301132049
Notes: AdapterVendorID: 10de, AdapterDeviceID: 0649, AdapterDriverVersion: 8.17.12.6724
D2D? D2D+
DWrite? DWrite+
D3D10 Layers? D3D10 Layers+ProductName: Firefox
ReleaseChannel: release
SecondsSinceLastCrash: 1307
StartupTime: 1301828526
SystemMemoryUsePercentage: 42
Theme: classic/1.0
Throttleable: 1
TotalVirtualMemory: 4294836224
URL: http://www.hasznaltauto.hu/
Vendor: Mozilla
Version: 4.0
Winsock_LSP: MSAFD Tcpip [TCP/IP] : 2 : 1 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll
MSAFD Tcpip [UDP/IP] : 2 : 2 :
MSAFD Tcpip [RAW/IP] : 2 : 3 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll
MSAFD Tcpip [TCP/IPv6] : 2 : 1 :
MSAFD Tcpip [UDP/IPv6] : 2 : 2 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll
MSAFD Tcpip [RAW/IPv6] : 2 : 3 :
RSVP TCPv6-szolgáltató : 2 : 1 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll
RSVP TCP-szolgáltató : 2 : 1 :
RSVP UDPv6-szolgáltató : 2 : 2 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll
RSVP UDP-szolgáltató : 2 : 2 :
MSAFD RfComm [Bluetooth] : 2 : 1 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dllGondolom, hogy az a bizonyos add-on okozhatja a problémát....2020Player@2020Technologies.com:4.5.2.0
Na most ezt én nem találom sehol, szóval még törölni sem tudom....
Valami ötlet esetleg?[ Szerkesztve ]
fountain pen user | OnePlus 6t |
-
Zirowe
nagyúr
válasz
xrvman #18218 üzenetére
Igen, van routerem, dd-wrt van rajta, mindjárt megnézem ezt a qos dolgot..
Amúgy ha a mobilomról (htc desire) nézek youtube videót az otthoni nettel, akkor gyorsabban tölti be..
-
-
9CS
senior tag
válasz
nfsu17 #18235 üzenetére
Többen is írták, hogy Nekik is jó. Xrvman akinek még nem. Komolyan idegesítő kis dög ez a róka, nekem a 3 telepítésből (különböző gépeken) eddig mindig máshogy viselkedtek a tab-ok is. Most meg ez a képernyővédő gubanc… Nekem mindegy, hogy kisméretben van vagy teljesben, akár a tálcára is lehet csukva akkor sem jó.
Az hiszem inkább azt kezdem keresni, hogy az IE9-ben vissza lehet e állítani egyből a megnyitott tabokat, ezt meg letörlöm a francba, mert elegem van, hogy mindig valami furán működik, mikor az égvilágon semmit nem állítok rajta.
[ Szerkesztve ]
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Összességében mik a tapasztalatok?Érdemes 3.6.16-ról a 4esre váltani?
Konfigom:celeron 2.93MHz,128MB radeon 9200se,1Gb DDR,és win 7 32bit,szóval mit gondoltok nekem érdemes?
Semmi különösebb gondom nincs most,sőt megvagyok elégedve a 3.6.16-al,csakhát az ember fia telhetetlen és ha lehet jobb is hát miért ne.[ Szerkesztve ]
-
-
creed30
aktív tag
válasz
WonderCSabo #18238 üzenetére
Köszönöm a választ,csak láttam hogy páran panaszkodtak a flash-al kapcsolatban az meg nekem fontos pl.youtube szóval tényleg akkor akarom feltenni ha mindenki azt írja hogy okés.Annyira nem sürgős mert most is jól működik.
-
9CS
senior tag
Ért ez a szóból, megfenyegettem, most működik.
Igazából átléptem egy másik felhasználóhoz megnéztem ott megy vagy se (ment). Vissza ide, és most már itt is… aztán a beírások miatt megnéztem a YouTube-ot és akkor nem kapcsol be a képernyővédő. Biztos ez valami fícsőr.
-
F34R
veterán
Firefox alá van valami beállítás , hogy ne kellejen annyit görgetni ? about:configban nem találtam bejegyzést rá
Elado Kizer Sovereign Folder. PM ha erdekel.
-
Brutforsz
aktív tag
-
9CS
senior tag
válasz
Steelmanus #18243 üzenetére
Attól tartok nem csak ott lesz, mert mikor először feltűnt, akkor nem a YT volt otthagyva a böngészőben, de már nem tudom mi, így ezt volt a legegyszerűbb megnézni.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #18247 üzenetére
Alapból be van.
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Blogbejegyzés Komoly fejlesztés történt a Firefox böngészőben
- Blogbejegyzés Pár újdonságot hoz a Firefox
- Blogbejegyzés Az eddigi legjobb Firefox böngészővel állt elő a Mozilla
- Blogbejegyzés A Firefox tovább gyorsult: négy szál
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- PlayerUnknown's Battlegrounds
- OTP Bank topic
- [Re:] Borderlands mozifilm: Hivatalosan bejelentették Kevin Hart érkezését
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Robotporszívók
- Egérpad topik
- [Re:] Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB - 2 év gari/nemcsákány!
- Sapphire Pulse RX Vega56 8GB (Samsung) - újszerű/nemcsákány!
- MacBook Air 13" 2017 magyar billentyűzettel, szép állapotban, mélyen ára alatt, garanciával
- Féláron,Dell Latitude 7490, ultrabook, Dell garancia, i5/16GBRAM/512GBSSD FHD IPS matt érintőkijelző
- LG 24" IPS LED AMD FreeSync Full HD Monitor 24MP59G-P Display Port
Állásajánlatok
Cég: BlackSter Capital
Város: Budapest
Cég: Web Biztonság Informatika Kft.
Város: Budapest